Enbacken 19B Eriksvik
Eriksvik

Enbacken 19B

MÅSTE UPPLEVAS! Modern 3:a med townhouse-känsla och takterrass med storslagen utsikt!

Till salu

MÅSTE UPPLEVAS! Modern 3:a med townhouse-känsla och takterrass med storslagen utsikt!

Nyproducerad 3:a med townhousekänsla med takterrass och milsvid utsikt! Mitt i Eriksviks lummiga grönska, högt belägen på en kulle finns denna fina bostad egen entré, stora sällskapsytor, två bra sovrum och ett rymligt badrum. Ovanför nästan hela lägenheten finns en stor takterrass med plats för matgrupp, loungegrupp eller solstolar. Från både lägenheten och takterrassen är utsikten storslagen med fri utsikt över Eriksvik och även med sjöglimt av Sågsjön. I föreningen finns mycket naturmark och det ingår även en p-plats. Läget är mycket bra mitt i villaidyllen med gångavstånd till bussarna på Värmdövägen, flera förskolor och Sågtorpsskolan. Välkommen till ett populärt område som bl.a. erbjuder härlig badplats, lekplats, båtklubb och naturreservat.

Visa mer
SNABBFAKTA

SNABBFAKTA

 • Accepterat pris: 3 995 000 kr
 • Boarea: 78 kvm föreningens information
 • Antal rum: 3 rum
 • Våning: 2 av 2
 • Avgift: 3 507 kr Inkl. VA
 • Förening: Brf Nacka Backeböl
 • Byggnadsår: 2019
 • Område: Eriksvik, Nacka
Accepterat pris

3 995 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Hans Jonevret

Hans Jonevret

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Enbacken 19B

 • WOW-känsla!
 • Stor privat takterrass, milsvid utsikt
 • Lugnt område, nära buss, skola, bad m,.m.
 • Radhuskänsla, nyproducerad

Välkommen!

WOW, vilken utsikt!
Välkommen till ett unikt hem! En insynsskyddad 3:a med en townhousekänsla med egen entré och högt läge med fri himmel åt alla håll! Här finns en synnerligen bra planlösning med stora sällskapsytor i mitten och två bra sovrum på vardera sida. Den generösa takhöjden och många fönster i söderläge ger ett stort ljusinsläpp och har underbar vidsträckt utsikt! På taket finns dessutom en stor takterrass med milsvid utsikt! Läget är suveränt, tyst och lugnt mitt i området med nära busshållplats.

Här bor man i lummiga villakvarter mitt i underbar natur i Stockholms skärgård endast 20 minuter från stan. Eriksvik är ett attraktivt område där man bor nära strand med bad och båtliv, förskola, skola och utmärkta bussförbindelser till stan. En riktig idyll för barnfamiljer!

Visa mer

Vardagsrum

Kök, matplats och vardagsrum har en lång vägg av fönster ut mot syd/väst. Här finns även en fransk balkong med två dörrar så att det går att öppna upp i vardagsrummet så ute och inne verkligen blir ett. Kombinationen mellan alla fönster, utsikten, det höga läget och den öppna planlösningen mellan rummen skapar en skön rymd.

Visa mer

Kök

I ena delen av sällskapsrummet ligger ett stort och välutrustat kök från HTH. Köket har bra arbetsytor och bra förvaring bakom stilrena köksluckor och är utrustat med induktionshäll, fläkt, inbyggnadsugn, inbyggd mikrovågsugn, integrerad diskmaskin och kyl/frys. Mot vardagsrummet finns en stor köksö med ytterligare en diskho. Här skulle du även kunna byta ut skivan om en stor barmatplats önskas.

Visa mer

Matplats

Intill köket finns matplatsen intill trappan upp till takterrassen. Här finns plats för ca fyra till sex personer och med fin utsikt mot Enbacken. Det går självklart att duka upp för ännu större sällskap framför köksön.

Visa mer

Sovrum 1

Sovrum 1 är ett riktigt härligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och med bra förvaringsmöjligheter i garderober längs ena sidan av rummet. Det här sovrummet har en extra karaktär från den den generösa takhöjden samt fönster åt två håll, varav det ena erbjuder lika härligt utsikt som vardagsrummet.

Visa mer

Sovrum 2

På andra sidan av vardagsrummet finns det andra sovrummet som även det är välplanerat med plats för större säng och skrivbord. Insynsskyddad fri utsikt även här.

Visa mer

Badrum / tvättstuga

Det smakfulla badrummet ligger trevligt i ena hörnet av bostaden och har helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Badrummet är ett rymligt familjebadrum där ena delen av badrummet är en tvättrumsdel med tvättmaskin och torktumlare och den andra har wc, tvättställskommod och dusch. Det finns även plats för badkar om så önskas. Ett fönster ger härligt ljusinsläpp och vädringsmöjligheter.

Visa mer

Takterrass

WOW! Takterrassen är verkligen storslagen med sina stora ytor och fantastiska utsikt! Här har du milsvid utsikt åt fyra håll och där utsikten mot Boo Kyrka och Sågsjön är något extra! Här finns plats för den stora grillen och både mat- och loungegrupp.

Visa mer

Hall

Genom den egna entrén kommer du in till en trevlig hall med gott om plats för ytterkläder och skor.

Visa mer

Förråd

Utomhus vid entrén finns ett eget isolerat förråd och sedan finns även ett gemensamt förråd för cyklar och barnvagnar.

Visa mer

Eriksvik

Eriksvik är ett populärt område med en båtklubb, en vägförening som sköter vägarna och en tomtägarförening som också tar hand om den fina badstranden i Eriksvik och som också håller i Valborg och Midsommarfirande. Se gärna eriksvik.se för mer information om de tre föreningarna.

Det finns flera förskolor och grundskolor i närområdet samt nära till många idrottsaktiviteter/klubbar och bra närservice.

Nära huset ligger ett litet naturreservat, Abborrträsk. Mitt i området ligger en liten, klar sjö med samma namn som reservatet. Det finns fina strövområden i naturreservatet kring sjön. Utsikten över sjön är hisnande med branta berg som stupar ner i sjön. Vid södra ändan av sjön är stigen lättframkomlig och det går bra att komma ända ned till vattnet. Någon annordnad badplats finns inte, men möjligheter för "spontanbad" längs sjöns stränder. Vid stranden till Abborrträsk finns en iordningställd grillplats. En låda med ved finns också men för att vara på den säkra sidan är det bäst att ta med sig ved.

Skogen används flitigt av de boende i området. Under bärsäsongen finns gott om blåbär och lingon att plocka. Delar av skogen är över hundra år gammal. De högre partierna består mest av hällmarksskog med lavar. Lite längre ned dominerar blåbärsgranskog och lövskog med flera stora myrstackar. Boo fiskevårdsområdesförening förvaltar fisket i sjön och du kan tillåts fiska fritt med kast- och metspö. Redskapen får dock inte ha mer än tio krokar och fiskemetoden får inte kräva båt.

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Hans Jonevret

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Hans Jonevret

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
3 507 kr, Inkl. VA
Antal rum
3 rum + kök
Boarea
78 m² föreningens information
Våning
2 av 2
Andel i förening
6,5054 %
Uteplats
En magisk takterass, stor och med milsvid utsikt!

Föreningen

Namn
Brf Nacka Backeböl
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
13 lägenheter
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Allmänt om föreningen
Modernt, genomtänkt och nyproducerat i mysiga Eriksvik.
Föreningen består av 13 lägenheter i 4 huskroppar, innehållande:
3-4:or om ca 78-103 kvm med läcker takterrass,
4-5:or i etage om ca 111-130 kvm med stor uteplats.

Den vattenburna golvvärmen i alla rum värms upp med en egen frånluftsvärmepump.

Det finns också ett utomhusförråd för förvaring av t.ex. utomhusmöbler.

Parkering tillhör varje bostad och är belägen strax utanför bostaden (obligatoriskt tillägg om 350 kr).
Tv och Bredband
Bostadsrättsinnehavaren tecknar eget avtal med leverantörer gällande TV/Bredband/Telefoni.
Parkering
17 platser för 350 kr/månad. En plats ingår varje lägenhet med obligatoriskt tillägg om 350 kr.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Då fastigheten är helt nyproducerad finns inga planerade renoveringar.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
BYGGNADSÅR
2019
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump, vattenburen golvvärme
Fönster
Isolerglas
VENTILATION
Mekanisk (endast frånluft)
Hiss
Nej

Ekonomi

Accepterat pris
3 995 000 kr
KOMMUNALSKATT
30,321%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
5 500 kr/år
Försäkring
248 kr/år
Övrigt
10 776 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
16 524 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer
Kommentar
Driftkostnaderna är alltid beroende på vanor i hushållet och är endast en uppskattning av de boendes ungefärliga kostnader. Kontakta gärna leverantörer och kommun för att beräkna enligt egna förutsättningar.
Hemförsäkringen är idag hos Länsförsäkringar. Övrigt = Säljaren betalar idag även 548 kr/mån för tv och bredband samt obligatorisk kostnad för parkeringsplats 350kr/mån.
Nätbolag
Boo Energi
Elleverantör
Boo Energi

Allmänt om området

Välkommen till Eriksvik, en idyllisk plats mellan Abborrträsk naturreservat och havet. I denna härliga skärgårdsmiljö finns små smultronställen som blir självklara favorittillhåll. I Velamsund finns mysiga Restaurang Långa raden.

Eriksvik ligger idylliskt i början på Stockholms skärgård med härlig natur och mysiga badplatser, lättillgängliga till fots eller på cykel. Närmast ligger självklara Eriksviksbadet med strand och hopptorn. Vid badet finns även båtklubben med båtplatser för de som önskar. Under somrarna anordnas jolle- och seglarskola för barn och ungdomar vid Mjölkudden. På Lagnövägen ca 5 minuter med bil finns Nacka golfklubb med sin 18-hålsbana. Är det fotboll som gäller så ligger Boovallen där Boo FF har sin hemmaplan inte långt bort. Vid Björknäs IP och hockeyrinken spenderar hockeyföräldrarna mest tid. I Boo Rackethall håller populära Idrottsakademin till och här kan man börja på tennislekis från 4 års ålder. För hästintresserade finns ridskola i Velamsund.

Till Gustavsberg kan man ta sig med bil men även längs den fina gång- och cykelbanan som går mellan Eriksvik och Gustavsberg. Gustavsberg är ett gammalt brukssamhälle som på ett charmigt sätt har lyckats med blandningen av modernt och gammalt. I Gustavsbergs Hamn, ett par minuters promenad från centrum, finns småbutiker, café och restaurang samt ett flertal så kallade "factory outlets" inom glas, porslin och keramik.

Kommunikation

Utmärkta kommunikationer med buss och bra turtäthet tack vare att närmaste busshållsplats trafikeras av flera busslinjer. Med bil tar det endast 15-20 min till Stockholms innerstad, beroende på tid på dygnet.

Närservice

FÖRSKOLOR OCH SKOLOR
Det finns flera populära förskolor i närområdet bl.a Lusthuset, Kulingen, Boo Mullarna i ur & skur och Lär i Nacka. Flera skolor finns att välja mellan, de närmaste är: Sågtorpsskolan åk 1-6 som ligger ca 300-400 m från huset och Myrsjöskolan åk 1-9 som ligger lite längre bort. I Velamsund finns även Idunskolan, östra Stockholms waldorfskola. Läs mer på Nacka kommuns hemsida www.nacka.se.

SERVICE
Orminge Centrum - den solklara mittpunkten på Boo-ön. Där finns bland annat Nordic Wellness gym, flertalet mataffärer, apotek, postservice, bibliotek, skönhetsvård, restauranger, café, systembolag, frisörer, bank, djuraffär och klädbutiker.

I Orminge Hus bredvid Centrum finns bland annat tandläkare, vårdcentral, BVC, MVC och Friskis & Svettis.

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.