Såld lägenhet på Storholmsvägen 112 i Östra Orminge
Östra Orminge

Storholmsvägen 112

Gavelradhus med stor tomt och dubbla uteplatser i lugnt läge!

Såld

Gavelradhus med stor tomt och dubbla uteplatser i lugnt läge!

Med ett av områdets bästa lägen finns detta fina gavelradhus med dubbla uteplatser och hörntomt i omtyckta Östra Orminge med barnvänliga och bilfria gårdar! Här bor du med härlig trädgård runt huset (som ägs av föreningen) samt sol hela dagen och kvällen och på gården utanför finns en stor härlig lekplats. Bostaden är i bekvämt markplan, är mycket ljus och hemtrevlig med enhetliga parkettgolv och många fönster. Här finns stora sällskapsytor, ett fint kök med plats för många, stort vardagsrum, två rymliga sovrum, stilfullt badrum samt utmärkta förvaringsmöjligheter.
Här bor du bilfritt med en lekplats i mitten och parkering görs på föreningens p-platser/garage. Läget är verkligen bra, lugnt på hörnan av gården. Välkommen till ett område som många bor länge i med utmärkt service och kommunikationer såväl som skolor, idrottshallar och underbar natur och badsjöar! I området finns fyra omtyckta förskolor och populära Myrsjöskolan ligger också på nära avstånd som gör vardagspusslet enklare.

Visa mer
Slutpris

4 560 000 kr

Ansvarig mäklare

Hans Jonevret

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.