Lokevägen 32 Saltsjö-Boo/Källvägsområdet
Saltsjö-Boo/Källvägsområdet

Lokevägen 32

Härlig villa om totalt 224 kvm med unik pool & loungemiljö med extra allt!

Såld

Härlig villa om totalt 224 kvm med unik pool & loungemiljö med extra allt!

Bakom häckar och staket finns denna unika fastighet som imponerar när ni gör entré. På samma sätt lurar husets yttre förbipasserande men innanför väggarna finns ett modernt och smakfullt renoverat hem med speciella detaljer och rum som förvånar dess besökare. Detta är helt enkelt en fastighet och ett hus som ni måste se!

Tomten om hela 1.485 kvm erbjuder allt ni önskar och lite till. Här har ni en stor grön gräsmatta stor nog för fotbollsmatch samt en köksträdgård med odlingsbäddar och växthus på tomtens nedre del. På den övre delen har ni en boulebana, ett enormt trädäck i flera nivåer med pool, spabad och utrymme för flera sittgrupper och solstolar. En stor pergola med loungegrupp, matgrupp och ett förstklassigt utekök bjuder in till en social utemiljö som hänför.

Den klassiska 60-talsvillan i två plan erbjuder ett modernt och härligt hem om hela 224 kvm och redan när ni kliver innanför dörren och blickar in anar ni de härliga sociala och öppna ytorna i kök, matrum och vardagsrum. På nedre plan finns bland annat en spa- och relaxavdelning av sällan skådat slag.

Den här fastigheten är svår att beskriva med ord - ni måste uppleva den. Varmt välkomna på visning!

Visa mer
Slutpris

12 300 000 kr

Ansvarig mäklare
Mia Leijon

Mia Leijon

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.