Malmbrinken 25 Gustavsvik
Gustavsvik

Malmbrinken 25

Stor, solig fastighet - styckningsbar tomt enligt detaljplaneförslag!

Såld

Stor, solig fastighet - styckningsbar tomt enligt detaljplaneförslag!

I natursköna Gustavsvik finns denna minivilla på en mycket fin och till största delen plan, stor och ljus tomt om 2.480 kvm som är styckningsbar i den nya, kommande detaljplanen. Här har ni en fantastisk framtidspotential!

Huvudbyggnaden om totalt 85 kvm har mycket trivsam planlösning och är perfekt för den mindre familjen. Stora trädäck i fina nivåer binder samman huvudbyggnaden med två separata byggnader - ett perfekt uthyrningshus om ca 18 kvm samt ett perfekt kontor/gästhus/tonårshus om ca 10 kvm.

På Malmbrinken bor ni vid en lugn väg utan genomfartstrafik. Ni har mycket nära till mysiga Gustavsviksbadet med strand, hopptorn och bastu, båtklubb, förskolor och busshållplats mitt i underbar natur med rogivande promenadvägar längs vattnet mot Eriksvik, Boo Gård, Boobadet, Lännersta och Tollare - endast 25 minuter från Stockholms innerstad!

De befintliga husen har en perfekt placering på den ena delen av fastigheten idag för er som sen vill stycka av tomten och bo på plats nära ert nya kommande husbygge. Här har ni en unik möjlighet att finansiera ert nya hus med försäljning av den avstyckade tomten!

Visa mer
Slutpris

7 050 000 kr

Ansvarig mäklare

Mia Leijon

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.