Såld villa på Signalvägen 6 i Gustavsvik
Gustavsvik

Signalvägen 6

Härlig familjevilla med vacker och solig trädgård samt två uthyrningsmöjligheter!

Såld

Härlig familjevilla med vacker och solig trädgård samt två uthyrningsmöjligheter!

Varmt välkomna till denna villa om ca 177 kvm med spännande potential!

Fastigheten är perfekt vänd mot sol från morgon till kväll och här finns en stor grön och fin tomt. Denna fastighet erbjuder er möjligheten att bo billigt då det finns två uthyrningsmöjligheter!

Huset är från 1988 och de 177 kvadratmetrarna erbjuder boende för två familjer. Den större delen av huset består av 6 rum och kök och den mindre delen består av 1 rum och kök. De två delarna har separata ingångar och möjlighet till separata delar av trädgården.

Huset har ett visst renoveringsbehov men potentialen är stor. Det finns även möjlighet att utnyttja en del av reglerna för Attefallstillbyggnad. Detta är en fin fastighet som erbjuder ett unikt tillfälle. Här kan ni skapa ett drömboende där huset hjälper till med finansieringen!

Tomten om 1297 kvm är stor för området och runt huset har ni flera soliga uteplatser och härliga gröna ytor på gräsmattan. Här ni en stor och insynsskyddad fastighet med härligt sydvästläge.

På den bakre delen av fastigheten finns ett extrahus om ca 25 kvm vilken har hyrts ut under de senaste åren. Perfekt för tonåringar eller annan familjemedlem eller helt separat kontor.

Det uppvuxna villaområdet ett stenkast från Baggensfjärden är mycket omtyckt och barnvänligt med centralt läge. Härifrån når ni smidigt bra förskolor, skolor, köpcentrum och bussar in till stan.

Visa mer
Slutpris

7 950 000 kr

Ansvarig mäklare

Mia Leijon

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.