Östra Orminge

Storholmsvägen 78

Gavelradhus med inredd vind och dubbla uteplatser!

BUDGIVNING PÅGÅR

Gavelradhus med inredd vind och dubbla uteplatser!

Med ett av områdets bästa lägen finns detta fint renoverade gavelradhus med dubbla uteplatser och hörntomt i omtyckta Östra Orminge med barnvänliga och bilfria gårdar! Här bor du med härlig trädgård runt huset samt sol i stort sett hela dagen och mot gården finns en stor härlig lekplats precis utanför dörren. Radhuset är i 2 plan och är helrenoverad med fina materialval. Här finns stora sällskapsytor med stort vardagsrum och allrum, tre rymliga sovrum, badrum, gästtoalett samt utmärkta förvaringsmöjligheter i många garderober. Här bor du bilfritt med en lekplats i mitten och parkeringen görs i föreningens p-platser/garage. Läget är verkligen bra, lugnt på hörnan av gården. Välkommen till ett område som många bor länge i med utmärkt service och kommunikationer såväl som skolor, idrottshallar och underbar natur och badsjöar! I området finns fyra omtyckta förskolor och populära Myrsjöskolan ligger också på nära avstånd som gör vardagspusslet enklare.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 5 rum
  • Boarea: 98 kvm
  • Utgångspris: 3 995 000 kr
  • Avgift: 4 882 kr Inkl värme, VA, kabel TV, bredband & IP-telefoni
  • Byggnadsår: 1980
  • Våning: 1 av 1
  • Område: Östra Orminge, Nacka
COVID-19
Högsta BUD

4 700 000 kr

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Elisabet Östlund

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen!

På gaveln, med ett härligt läge på den bilfria gården, finner ni detta fint renoverade bostadsrätts-gavelradhus med inredd vind!

I populära Östra Orminge hittar ni denna fantastiska bostad. På framsidan välkomnas man av en stenlagd uteplats som rymmer stolar och bord. Här kan man njuta av solen på eftermiddagen och fram mot kvällen. Runt huset har man gräsytor, bärbuskar och fruktträd som inramas av en fin häck. Bostaden har genomgående renoverats under 2011 och har nya inner- och yttertak, nya takfönster, nya innerväggar samt ny ekparkett. Då renoverades också alla ytskikt, kök, badrum och wc. 2020 så byttes det till säkerhetsdörr, sattes in nya glas i altandörrar samt byggdes en ny altan på baksidan.

Entréplan består av en ljus och välkomnande hall med bra plats för avhängning av ytterkläder och skor. Längre in i hallen finns garderober med skjutdörrar för mer förvaring. Köket har stilrent renoverats med vita skåp och lådor och här finns gott om plats för förvaring. Här ligger även badrummet som är helkaklat med badkar och tvättmaskin. Stort ljust vardagsrum med utgång till altanen på baksidan med insynsskyddat läge och som bjuder på härlig förmiddagssol. Två bra sovrum, varav ett har en garderobsvägg för förvaring. Från vardagsrummet når du den inredda vinden som mäter ca 24 kvm. Här finns ett allrum som kan användas som tv-rum, arbetsrum eller gästrum där ett takfönster ger bra ljus. Här finns även en också en helkaklad wc med handfat och skåp för förvaring. Stort sovrum med fönster och takfönster. Längs med långsidorna finns kattvindar som man kan använda till förvaring.

I den nedre delen av Östra Orminge, angränsande till villaområdet Mensättra, ligger Brf Östan som är en attraktiv förening med god ekonomi och låga månadsavgifter. Här bor man i ett lugnt barnrikt område nära utmärkta kommunikationer, natur samt förskolor och skolor. Ett perfekt område för en barnfamilj.

COVID-19
Visa mer

Hall

Väldisponerad och trevlig hall med plats för avhängning direkt till vänster när man kommer in. Det är praktiskt med ett klinkergolv på golvet närmast dörren. Längre in i hallen finns en praktisk garderobsdel med plats för all den där extra förvaringen en familj behöver.

Visa mer

Kök

Riktigt ljust gavelkök med fönster åt två håll som verkligen ger karaktär till rummet. Detta fina kök är modernt och stilrent med vita skåpluckor och svart kakel ovanför bänkskivan. Här finns utrustning i form av induktionshäll (2020), fläkt, diskmaskin (2021) inbyggd ugn, inbyggd mikro samt hel kyl och frys. Vid fönstret finns matplatsen för ca fyra till sex personer.

Visa mer

Badrum

Snyggt renoverat badrum med helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme och spotlights i taket. Detta trevliga familjebadrum är inrett med badkar, wc, tvättställskommod samt handdukstork. Här finns också en praktisk tvättdel med tvättmaskin, skåp och en arbetsbänk. Ett fönster ger bra dagsljusinsläpp och vädringsmöjligheter.

Visa mer

Vardagsrum

Det rymliga vardagsrummet har plats för en ordentlig soffgrupp och tv. Från vardagsrummet nås också altanen och trädgården på baksidan.

Visa mer

Sovrum 1

Mitt på entréplanet ligger ett rymligt sovrum med gott om plats större säng, skrivbord och garderob. Här finns även lekytor och härlig utsikt mot trädgården.

Visa mer

Sovrum 2

I ena hörnet av entréplanet finns det största sovrummet med gott om plats för dubbelsäng. Här finns också utmärkta förvaringsmöjligheter i en garderobsvägg med skjutdörrar.

Visa mer

Allrum

Perfekt en trappa upp från vardagsrummet finns allrummet. Här finns bra plats för både lek och tv-spelande. Det finns kattvind för förvaring längs med långsidorna. Ett stort takfönster släpper in ljus och gör att detta rum även passar perfekt som arbetsrum.

Visa mer

Sovrum 3

Innanför allrummet finns sovrum 3 med både fönster samt takfönster som släpper in bra med ljus. Här finns plats för en liten bredare säng, skrivbord samt förvaring.

Visa mer

WC

Stilfull gäst wc med helkaklade väggar och klinkergolv. Här finns vägghängt handfat, vägghängt wc med mosaik bakom samt skåp för förvaring.

Visa mer

Trädgård

Här bor ni med härligt gavelläge med gräsmatta och häck som sträcker sig runt hela huset. Här finns även fruktträd och flera bärbuskar. På baksidan finns ett stort nyrenoverat trädäck med plats för både matgrupp och loungegrupp. Här finns också en grind så att uteplatsen kan skärma av barn eller hundar. Här njuter ni av solen från morgon till mitt på dagen. På framsidan finns en stor stenlagd uteplats med plats för matbord och odlingslåda. Här finns solen från eftermiddag mot kvällen. Det är perfekt med dubbla uteplatser och att det även finns skuggiga uteplatser under sommarens varma dagar.

Visa mer

Brf Östan

Välkommen till ett bekvämt och trevligt boende i Brf Östan, en etablerad och välskött bostadsrättsförening med låga avgifter. Här har föreningen ansvar för det yttre underhållet och du slipper kostnader för t.ex. lagfart.

Brf Östan ligger i Östra Orminge, Saltsjö-Boo. Detta var ett utav de sista områdena i Östra Orminge som byggdes och det stod klart 1980. I brf Östan finns det 70 lägenheter med en sammanlagd boendeyta av 5 969 kvm fördelade på två gårdar, Q- och R- gården. Alla åldrar finns representerade i föreningen, både unga och gamla.

Föreningen följer en långsiktig underhållsplan, just nu finns inga större planerade aktiviteter. Det finns i nuläget inga planer på att höja månadsavgiften. I månadsavgiften ingår kabel-TV och bredband från ComHem

I föreningen finns flera gemensamma utrymmen. Föreningslokalen har renoverats 2020 och blivit riktigt trevlig och modern, perfekt att hyra för kalas eller dylikt. Det finns också tvättstuga, en nyrenoverad bastu/gym och två stora lekplatser, en anpassad för yngre barn och en för större barn.

Föreningen har 75 stycken bilplatser varav 2 av utomhusplatserna är till för besökande. Samtliga platser är försedda med uttag för motorvärmare. 40 av platserna är utomhusplatser på parkeringsdäck, 15 stycken inomhus i gemensamt garage och 20 stycken inomhus i enskilt garage.

Utomhusplatser på parkeringsdäck 225 kr/mån
Inomhus i gemensamt garage 450 kr/mån
Inomhus i enskilt garage 450 kr/mån

Kötid: Kan förekomma.

För mer information om föreningen samt kontakt se www.hsb.se/stockholm/ostan

Visa mer

Områdesbeskrivning

Här bor du precis på gränsen mellan radhusen i Östra Orminge och villorna i Mensättra. Ett lugnt och barnvänligt område där barnen tar sig lätt till skolor utan att passera över bilvägar - området är planerat med barnen och naturen i fokus. Här bor man nära utmärkta kommunikationer där det avgår ca 40 bussar mot Slussen mellan 07:00 -08:00. Mitt på dagen avgår ca 10 bussar per timme - här behöver man inte titta i tidtabellen. Det är nära till centrum som har all tänkbar service.

Här bor du också nära flera fina naturområden och badsjöar. Det finns ett stort antal idrottsföreningar och i närheten av huset ligger Myrsjö idrottsområde och även en skatepark vid Myrsjöskolan.

Visa mer

Förråd

Till bostaden hör ett förråd på framsidan och ett förråd på altanen på baksidan.

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

Östra Orminge ligger mycket bra till vare sig man är ute efter service, kommunikationer eller rekreation. Vägar som ingår i området Östra Orminge är Björkholmsvägen, Norrholmsvägen, Storholmsvägen och Sandholmsvägen ingår. Området består av välskötta och gröna, både bostadsrättsföreningar och samfälligheter med äganderätter. Samtliga föreningar och samfälligheter är väl avgränsade runt mer intima mindre gårdar med en lekplats i anslutning till varje gård och med lummiga grönstråk emellan. Ett populärt område med barnvänlig charm.

Området ligger idylliskt nära flera naturområden, bland annat med mysiga badsjöar och strövområden, lättillgängliga till fots eller på cykel. Vill man ta en promenad eller joggingtur finns upplysta gångvägar och motionsslingor. Det finns tre mysiga badsjöar i närområdet omgärdade av härlig grönska; Myrsjön, Trollsjön och Glasbrukssjön I grannskapet finns flera smultronställen som Boobadet ett havsbad ett par kilometer söderut. Där kan man sola och bada på sandstrand och klippor. Kanske även prova en nystekt strömmingssmörgås om Strömmingsvagnen har öppet. Endast ett par kilometer bort ligger omtyckta Hasseludden Yasuragi, en anläggning med lugn japansk atmosfär och ro för själen, se www.yasuragi.se. Velamsund är också ett populärt utflyktsmål året runt. Här finns fantastisk natur, restaurang och Nacka Ridklubb, se www.nacka.se och klicka på park och natur. Här bor du också nära gym, tennis, paddel och Nacka golfklubb.

Kommunikation

Ett flertal bussar ger god tillgänglighet, dels direkt nedanför området på Mensättravägen som trafikeras med flera busslinjer, dels från Orminge Centrum. Bl a motorvägsbussar till Slussen på 15-25 minuter (bl.a. 446). I bil tar det endast 15-20 min till Stockholms innerstad, beroende på tid på dygnet.

Närservice

Gångavstånd till Orminge Centrum. Där finns bland annat mataffärer, apotek, postservice, bibliotek, skönhetsvård, restauranger, systembolag, frisörer, banker, optiker och modeaffärer

Övrigt

FÖRSKOLOR OCH SKOLOR
Det finns flera förskolor och skolor inom gångavstånd. Östbacka förskola ligger ett par minuters promenad från fastigheten. Det finns ca 7 förskolor inom 10min promenad bl.a. Storstorkens föräldrakooperativ samt Montessorihusets förskola. De närmaste skolorna är Orminge Skola (F-6) och Myrsjöskolan (F-9). Det finns även gott om andra skolor i Nacka. Läs mer på Nacka kommuns hemsida www.nacka.se.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.