Rensättravägen 26 Rensättra / Kummelnäs
Rensättra / Kummelnäs

Rensättravägen 26

Bygg ditt drömhus på denna ljuvliga tomt med idylliskt läge nära Sågsjön!

Såld

Bygg ditt drömhus på denna ljuvliga tomt med idylliskt läge nära Sågsjön!

På Sågsjöhöjden som ligger mellan Rensättra och Kummelnäs finns denna stora fastighet om 2 970 kvm med många möjligheter! Här bor du riktigt nära fina badsjön Sågsjön och tomten ligger i en grön oas med härligt solläge. Här finns en huvudbyggnad om ca 75 kvm med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, badrum, 1-2 sovrum och stor källare. Här finns också ett gästhus om ca 17 kvm, en gillestuga och stort garage. Det finns gott om plats för både bilar och båtar på tomten. Välkommen till ett riktigt naturnära område med skogen på ena sidan och nära till service, skolar och kommunikationer.

På denna stora tomt är vatten/avlopp/detaljplan klar med fantastiskt läge med generös byggrätt! Tyst och lugnt läge med lång uppfart till Rensättravägen Här finns plats för hus, garage och pool. Ena sidan av tomten är plan/utfylld och på andra sidan är den kuperad vilket ger många möjligheter och här är tomterna stora så att det blir distans mellan grannarna. De fina grusvägarna i området förstärker ytterligare den lantliga känslan.

Visa mer
Slutpris

6 530 000 kr

Ansvarig mäklare

Elisabet Östlund

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.