Östra Orminge

Norrholmsvägen 282

Bästa gavelradhuset med sol från morgon till kväll och inredningsbar vind!

SÅLD

Bästa gavelradhuset med sol från morgon till kväll och inredningsbar vind!

Med områdets bästa läge finns detta fina gavelradhus med dubbla uteplatser och lummigt hörnläge med extra ytor i omtyckta Östra Orminge. Här bor du soligt hela dagen och här finns det gröna sköna ytor att ta hand om mot gaveln.

Radhuset är i tre plan, entréplan och nedre plan är inredda och sedan finns även möjligheten att inreda den rymliga vinden. I detta hem finns fantastiska sällskapsytor i form av snyggt kök och vardagsrum i öppen planlösning på entréplanet och de privata avskilda ytorna på nedre plan. Önskar ni mer yta finns möjligheten att inreda vinden!

Läget är verkligen bra, lugnt på hörnan av gården med utsikt mot den rogivande skogen. Här bor du nära Orminge centrum med utmärkt service och kommunikationer såväl som skolor, idrottshallar och underbar natur och badsjöar. Ett område där många bor länge. Välkommen till ett av Östra Orminges finaste radhus!

Visa mer
COVID-19
Slutpris

4 310 000 kr

Ansvarig mäklare

Mia Leijon

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Elisabet Östlund

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.