Hjortvägen 65A Lännersta
Lännersta

Hjortvägen 65A

Ett stenkast från Bagarsjön finns denna trivsamma villa i barnvänliga Lännersta!

Såld

Ett stenkast från Bagarsjön finns denna trivsamma villa i barnvänliga Lännersta!

På en lugn återvändsgata i populära Lännersta ligger detta välplanerade och hemtrevliga hus med härliga och generösa ytor för en barnfamilj. Detta är en perfekt familjevilla där de stora ytorna dessutom är flexibla - ni kan enkelt anpassa huset efter småbarnsåren och sedan efter tonåren. Tomten är plan och fin och runt huset har ni trädäck som ger en lättskött tomt. Den sköna gröna gräsmattan erbjuder underbara ytor för lek och bus i härligt solläge. Ni har sol från morgon till kväll och ni kan njuta av flera fina uteplatser med plats för släkt och vänner. Bra infart och garage.

Det mycket attraktiva läget söder om Liljekonvaljens väg är svårslaget. Här bor ni granne med underbara Bagarsjön, ni har kort gångavstånd till tre välrenommerade förskolor och mellan Lännersta skola och Boo Gårds skola. Ni promenerar enkelt till Hemköp och kommunikationerna med buss och bil är utmärkta. Varmt välkomna på visning!

Visa mer
Slutpris

12 200 000 kr

Ansvarig mäklare

Mia Leijon

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.