Såld fritidshus på Kaptensvägen 11D i Boo Gård
Boo Gård

Kaptensvägen 11D

Härlig, plan och byggklar tomt i hjärtat av Boo Gård med möjlighet till fin sjöutsikt!

Såld

Härlig, plan och byggklar tomt i hjärtat av Boo Gård med möjlighet till fin sjöutsikt!

Välkomna till en fastighet med härligt läge i attraktiva Boo Gård!

Tomten är nyligen avstyckad och här finns nu möjlighet att förvärva två intilliggande och byggklara tomter. Båda tomterna är stora, 1.456 kvm (Kaptensvägen 11D) respektive 1.682 kvm (Kaptensvägen 11C), och med byggklar menas att här är detaljplanen antagen så det är bara bestämma sig för hus och söka bygglov.

Detaljplanen innehåller en generös byggrätt så har har ni många möjligheter!

Boo Gård är en unik plats där ni lever nära och omgivna av vattnet, på denna unika ö som Saltsjö-Boo är. Det är en plats i början på Stockholms vackra skärgård och samtidigt endast 20 minuter till Gamla Stan. På Kaptensvägen har ni en plats där ni varje dag har kontakt med båttrafiken i Stäket och bor ni här har ni nära till Boo Gårds förskola och skola, Boovallen, Boobadet, seglarskolan vid Mjölkudden och så mycket mer. Tomterna på Kaptensvägen har ett högt och ljust läge och området har en spännande karaktär med blandad bebyggelse från klassiska sekelskifteshus till moderna nybyggda villor. Här är det gott om barnfamiljer och barn som leker på gatorna. Det är även lätt att ta sig in till city med motorvägsbussar från Boo Gård eller med bil på ca 20 minuter.

Visa mer
Slutpris

11 030 000 kr

Ansvarig mäklare

Mia Leijon

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.