Villa till salu på Lännerstavägen 41 D i Lännersta
Lännersta

Lännerstavägen 41 D

Unikt husboende i litet format med utmärkt läge mellan två badsjöar

Till salu

Unikt husboende i litet format med utmärkt läge mellan två badsjöar

Välkomna till en ”minivilla” om 3 rok fördelat på 62 kvm, med egen uteplats och tillgång till en härlig trädgård! Bostaden ingår i en liten, familjär bostadsrättsförening med endast fyra bostäder – tre lägenheter som delats av i en större villa och så detta separata mysiga hus, lagom stort för 1–3 personer. Huset är toppenfräscht och nyrenoverat i både badrum, hall och sovrum. Ni har egen insynsskyddad altan om ca 70 kvm som vetter mot grönska. Ett unikt boende som dessutom ligger suveränt med gångavstånd till två badsjöar samt grönområden och skola. Måste ses!

Visa mer
Lännerstavägen 41 D Lännerstavägen 41 D [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Utgångspris: 3 995 000 kr
  • Boarea: 62 kvm föreningens information
  • Antal rum: 3 rum varav 2 sovrum
  • Avgift: 4 572 kr. Inkl. vatten, sophämtning och parkering
  • Förening: Brf Soldaten
  • Område: Lännersta, Nacka
Utgångspris

3 995 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Mia Leijon

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen!

Om ni inte söker något stort men gärna något speciellt, då har ni kommit rätt!

Detta är en unik och läcker bostad, med 3 rum på 62 kvm i ett separat, ”riktigt” hus i två plan – därav beskrivningen minivilla. Huset ingår i en familjär bostadsrättsförening med endast tre andra hushåll som finns i fastighetens stora villa. Här får ni med andra ord möjlighet att bo i hus och samtidigt ha fördelarna och tryggheten i att tillhöra en bostadsrättsförening – det bästa av två världar.

Rumsfördelningen är yteffektiv och genomtänkt med hallen, de två sovrummen och en tvättstuga på nedervåningen och luftiga gemensamhetsytor samt badrum på övre plan. Till huset hör även en balkong med trappa ner till ett stort soligt altandäck. Badrum, båda sovrummen samt hallen är nyrenoverade men även övriga rum är väldigt fräscha och fina.

Bostadsbeskrivning

Bostaden är väldigt speciell då den är byggd precis som en villa, men i mindre format där boytan är 62 kvm fördelat på 3 rum och kök. Det ger möjlighet att bo i hus även för ett par eller en mindre familj som inte vill bo alltför stort.

Planlösningen är trevlig med gemensamhetsytorna samlade på övre plan som får mest ljusinsläpp. Häruppe finns kök och vardagsrum i öppen planlösning, samt ett nyrenoverat badrum. Souterrängvåningen har en rymlig och nyrenoverad hall, två nyrenoverade sovrum samt en mindre tvättstuga.

Bland det bästa med huset är den underbara utemiljön, som består av en balkong ovanför entrén och ett vidsträckt trädäck om ca 70 kvm som ligger avskilt och fint på ”frånsidan” från det stora huset. En trappa förenar balkongen med altanen och gör det enkelt att röra sig mellan de olika utemiljöerna. Kring uteplatsen finns fina gräsytor och mycket träd som bidrar till det ogenerade läget.

Vardagsrum

Vardagsrummet nås direkt via trappan från nedre plan, och är ett väldigt trivsamt, öppet och ljust sällskapsrum. Interiören är läcker med mörkt parkettgolv till vita väggar, och ljusinsläppet är maffigt från framsidans stora glasparti med utgång till balkongen.

Balkong

Balkongen sträcker sig längs husets entrésida och har bra plats för vilstolar på rad. I änden av balkongen finns en trappa ner till uteplatsen/altanen.

Kök

En väldigt kvadratsmart köksavdelning är inrymd i sällskapsdelen på ett effektivt sätt, med köksö som ger både arbetsyta, förvaring och matplats.

Badrum

Badrummet är också nyrenoverat och påkostat med smakfull interiör och design på både kakel och möblemang.

Hall

Hallen är nyrenoverad och elegant, med ljusa klinkerplattor och inbyggd klädförvaring. Här finns även utrymme för viss möblering. Längst in i hallen finns den snygga spiraltrappan upp till övervåningen.

På entréplanet, invid hall och de två sovrummen finns en separat tvättstuga. Visst är det bekvämt och praktiskt att slippa ha tvättutrustningen i badrummet?

Sovrum

Det finns två sovrum på entréplanet. Ett luftigt och bra master bedroom med trägolv och ljusa väggar har plats för både dubbelsäng och exempelvis förvaring eller byrå. Intill finns ytterligare ett rymligt sovrum, med gott om utrymme för skrivbord med mera. Båda sovrummen är nyrenoverade.

Uteplats

Den egna uteplatsen består av en väl tilltagen altan om ca 70 kvm, gediget byggd och med plats för både grill, matgrupp och loungemöbler. Läget är soligt och avskilt, inramat av plana gräsytor och träd som ger insynsskydd från grannarna. Uteplatsen vetter mot allmäning.

Bagarsjön

På Lännerstavägen bor man bara 4-5 minuters promenad från Bagarsjöns norra sida. I sjön erbjuds svalkande dopp under sommaren och plogad skridskobana under vintern. På norra sidan ligger den fint anlagda badplatsen med strand, bryggor och flotte. Här anordnas även simskola varje sommar. I området finns lekplatser och fina grönområden.

Lännersta

I attraktiva Lännersta bor man i underbar natur i början på Stockholms skärgård. Huset har ett perfekt läge med kort gångavstånd till populära och omtyckta förskolor och skolor, t.ex. Noblaskolan Lännersta förskola och skola, Bagarsjöns förskola, samt Boo gårds förskola och skola.

Bra busshållplats 30 sekunder minuter från hemmet, med snabbussen som åker mot stan. Det går fort att ta sig till och från motorvägen som tar er med bil till stan på 15-20 minuter. Bra cykelpendling till stan (ca 30-35 min till Slussen).

Det finns tre golfklubbar inom 15 min bilväg varav den närmaste, Nacka GK, erbjuder längdskidåkningsspår på vintern. Sveriges näst största ungdomsklubb i fotboll, Boo FF, har sin stora träningsanläggning mindre än 10 min cykelväg från huset.

Planlösning

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Leijon

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Leijon

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Om bostaden

Välkomna till en ”minivilla” om 3 rok fördelat på 62 kvm, med egen uteplats och tillgång till en härlig trädgård! Bostaden ingår i en liten, familjär bostadsrättsförening med endast fyra bostäder – tre lägenheter som delats av i en större villa och så detta separata mysiga hus, lagom stort för 1–3 personer. Huset är toppenfräscht och nyrenoverat i både badrum, hall och sovrum. Ni har egen insynsskyddad altan om ca 70 kvm som vetter mot grönska. Ett unikt boende som dessutom ligger suveränt med gångavstånd till två badsjöar samt grönområden och skola. Måste ses!

Visa mer

ALLMÄNT

BOENDEFORM
1-familjs friliggande villa
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 572 kr, inkl. vatten, sophämtning och parkering
Antal rum
3 rum varav 2 sovrum + kök
Boarea
62 m² föreningens information
Andel i förening
18,54 %
Nettoskuldsättning
487 969 kr, Som underlag till beräkningen har föreningens årsredovisning (2022) använts samt det andelstal som funnits tillgängligt.

Föreningen

Namn
Brf Soldaten
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
3 lägenheter, 1 lokal
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Allmänt om föreningen
Bostadsrättsföreningen Soldaten registrerades 2010-11-16 och består av 4 medlemmar. 3 lägenheter varav 3 upplåts med bostadsrätt och 1 lokal. Föreningen anlitar extern kassör för den löpande redovisningen.
Parkering
Parkeringsplats ingår i månadsavgiften till föreningen.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
1-plansvilla med souterrängvåning
Uppvärmning
Direktverkande el
Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
3 995 000 kr
KOMMUNALSKATT
30,537%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
12 000 kr/år
Försäkring
3 445 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
15 445 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer
Nätbolag
Boo Energi
Elleverantör
Boo Energi
Elförbrukning
10 380 kWh/år
Energideklaration
Utförd 2024-03-09
Energiklass
F
PRIMÄRENERGITAL
192 kWh per kvm och år

Allmänt om området

I attraktiva Lännersta bor man i underbar natur endast 15 minuter från stan. Huset har ett mycket trevligt läge nära Bagarsjöns norra sida. I sjön erbjuds svalkande dopp under sommaren och plogad skridskobana under vintern. Här bor man så nära att det är bara att ta handduken under armen alternativt snöra på sig skridskorna och gå till strandkanten. På norra sidan ligger den fint anlagda badplatsen med strand, bryggor och flotte. Här anordnas även simskola varje sommar. I området finns lekplatser och fina grönområden.

I denna härliga miljö finns även små smultronställen som blir självklara favorittillhåll. I Boo Gård finns en badplats vid Baggensfjärden. Till fots eller på cykel kan man enkelt ta sig till Restaurang The Old Smokehouse i Södra Lännersta där man kan inta en middag i härlig miljö och samtidigt se på båtarna som passerar Lännerstasundet. I Gustavsvik finns en undangömd badplats med sandstrand, bryggor och hopptorn. I Velamsund finns mysiga Restaurang Långa raden.

FÖRSKOLOR OCH SKOLOR
I området finns fem förskolor, både kommunala och privata alternativ. Närmast är Bagarsjöns förskola och Smörblomman sedan finns även Lännersta förskola, Sunnebo Förskola och Boo Gårds förskola. Det finns flera skolor att välja mellan, de närmaste är: Noblaskolan Lännersta, Boo Gårds skola, Björknäs skola och Noblaskolan Saltsjö-Boo. Läs mer på Nacka kommuns hemsida www.nacka.se.

SERVICE
På gångavstånd finns en fräsch dagligvarubutik "Hemköp" med ett brett sortiment och trevlig personal.

Orminge Centrum, den solklara mittpunkten på Boo-ön. Där finns bland annat flera bra mataffärer, apotek, postservice, bibliotek, skönhetsvård, flertalet restauranger, café, systembolag, frisersalonger, kemtvätt och bank.

REKREATION
Området ligger idylliskt nära flera naturområden med mysiga badsjöar och badplatser, lättillgängliga till fots eller på cykel. Närmast ligger självklara Bagarsjön med fin strand. Närmaste havsbad ligger vid Lännersta Gård och där finns även den närmaste båtklubben. Under somrarna anordnas jolle- och seglarskola för barn och ungdomar vid Mjölkudden, mellan Boo Gård och Gustavsvik. Är det fotboll som gäller så ligger Boovallen där Boo FF har sin hemmaplan inte långt bort. Vid Björknäs IP och hockeyrinken spenderar hockeyföräldrarna mest tid. I Boo Rackethall håller populära Idrottsakademin till och här kan man även börja på tennislekis från 4 års ålder. För hästintresserade finns ridskola i Velamsund. På Lagnövägen ca 5-10 minuter med bil finns Nacka golfklubb med sin 18-hålsbana.

Busslinje 414, 442, 442X och 447 ger god tillgänglighet med tät trafik. Med bil tar det endast 15-20 min till Stockholms innerstad, beroende på tid på dygnet.

Energirådgivning

Med skenande elpriser är det en bra idé att energieffektivisera huset med åtgärder såsom uppvärmning, isolering av fönster och dörrar, ventilation, smart styrning och mycket mer!

Börja med ett kostnadsfritt samtal med ett energiproffs från Dryft

Bolånekalkyl

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Välkommen!

Bostadsbeskrivning

Vardagsrum

Balkong

Kök

Badrum

Hall

Sovrum

Uteplats

Bagarsjön

Lännersta

Planlösning