Såld villa på Grytvägen 20 i Eknäs
Eknäs

Grytvägen 20

Snyggt & topprenoverat med pool och magiskt läge i villaidyllen Eknäs!

Såld

Snyggt & topprenoverat med pool och magiskt läge i villaidyllen Eknäs!

Varmt välkomna till en fastighet som erbjuder ett mycket smakfullt och välkomponerat hem om 174 generösa kvadratmeter med perfekt, privat läge vid vändplan på lugn återvändsgata i barnvänliga Eknäs.

Planlösningen är optimal och noga genomtänkt. Hela huset är snyggt renoverat med säker stil. I detta vackra hem finns bekvämligheter långt över det normala och här saknas inget.

Tomten är en underbart solig och lättskött tomt med högt läge i området. Här finns flera härliga "rum" i trädgården, runt om hela huset. Här har ni ett underbart poolområde där familjen kan umgås med släkt och vänner. De generösa ytorna bjuder in till fest och samvaro kring poolen med ett perfekt solläge.

Här i Eknäs har ni nära till allt. Ni tar er enkelt till till fots till prisbelönt förskola på två minuter. Fastigheten ligger perfekt beläget mittemellan Björknässkolan och Noblaskolan Saltsjö-Boo. Ni har elljusspår, Björknäs IP och Hockeyrinkar runt hörnet. Eknäs och Björknäs centrum förser er med det nödvändiga snabbt och ni tar er snabbt till stan antingen med bil eller med bussar.

Visa mer
Slutpris

11 350 000 kr

Ansvarig mäklare

Mia Leijon

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.