Såld lägenhet på Tulegatan 27A i Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Tulegatan 27A

Välplanerad 2:a högt upp i huset med balkong med eftermiddag- och kvällssol!

Såld

Välplanerad 2:a högt upp i huset med balkong med eftermiddag- och kvällssol!

Välkomna till denna klockrena bostad! Belägen i en charmig fastighet från 1939 med klassisk elegans med många fina detaljer såsom generös takhöjd och breda snickerier. Bostaden är i genomgående fint skick och erbjuder allt man kan tänkas behöva. Den välplanerade planlösningen inkluderar en entré med säkerhetsdörr, möblerbar hall med plats för både förvaringsmöbel och kontorsdel, ett renoverat kök med full utrustning, stambytt badrum, separat sovrum samt ett trevligt vardagsrum med utgång till bostadens underbara balkong i västläge. Dessutom finns två inbyggda garderober som erbjuder bra förvaringsmöjligheter. Till bostaden hör även ett separat förråd.

Här är man boende i Brf Hejaren 3 som är en stabil och välmående förening. Här har man gjort dom stora renoveringarna såsom stambyte, fasad, tak, fönsterbyte och balkongrenovering. I föreningen finns en gemensam tvättstuga, gemensam grillplats, cykelrum och styrelserum. Alldeles utanför porten når man allt man behöver. På kort promenadavstånd finns flertalet kommunikationsmöjligheter, restauranger, service samt Lötsjön med dess trevliga promenadstråk. Detta är en bostad för den som ställer höga krav på sitt boende.

Visa mer
Slutpris

2 935 000 SEK

Ansvarig mäklare

Josephine Kvist

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Lorena Sallahu

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

BALKONG

VARDAGSRUM

KÖK

SOVRUM

HALL

BADRUM

BOSTADSINFO

Planlösning