Såld lägenhet på Trappgränd 3 i Råsunda
Råsunda

Trappgränd 3

Charmig 1:a med underbar balkong och utsikt i bästa söderläge!

Såld

Charmig 1:a med underbar balkong och utsikt i bästa söderläge!

Med ett oslagbart läge i hjärtat av Råsunda med direkt närhet till allt man kan önska sig finner ni denna mycket välplanerade 1:a. Möjlig mini-2a, se alternativ planlösning! Högt upp i huset med en fri och fin utsikt utan insyn. Från balkongen i lummigt söderläge erbjuds mycket sol och fina vyer. Charmigt och trivsamt kök med plats för matgrupp, välplanerat vardagsrum samt ett halvkaklat badrum.

Med detta toppenläge i området är det utmärkta kommunikationer med närhet till Solna C med T-bana, tvärbana, bussar och ca 120 butiker. Även bekvämt promenadavstånd till Pendeltåg, Mall of Scandinavia och Råstasjön. Inom kort finns även tunnelbanans gröna linje att tillgå! All närservice du kan tänka dig finns inom promenadavstånd, restauranger, caféer, gym, yogastudio och shopping. Med denna lägenhet kan du verkligen utnyttja alla de fördelar Råsunda har att erbjuda.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Marcus på 070-849 46 50 för mer information!

Visa mer
Slutpris

2 600 000 SEK

Ansvarig mäklare

Marcus Nilsson

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Lorena Sallahu

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Balkong

Vardagsrum

Kök

Entré/Hall

Badrum

Exteriör

Närområde

Planlösning

Planritning

Alternativ planlösning