Såld lägenhet på Skogsbacken 20, 5tr i Sundbyberg
Sundbyberg

Skogsbacken 20, 5tr

Perfekt planerad 2:a i högt läge med bra ljusinsläpp och enorm balkong!

Såld

Perfekt planerad 2:a i högt läge med bra ljusinsläpp och enorm balkong!

Varmt välkomna till denna otroligt välplanerade 2:a med fantastisk planlösning och stor balkong. Genomgående stilren interiör med ekparkett och ljusa ytskikt, väldisponerade kvadratmeter genom alla rum och ett fantastiskt ljusinsläpp genom hela bostaden. Vardagsrum och kök i öppen planlösning som erbjuder bra sociala ytor och plats för stort umgänge. En av lägenhetens absoluta höjdpunkter är den fantastiska balkongen som nås från vardagsrummet med dubbeldörrar i glas från golv till tak. Fullutrustat kök i stilsäkra färger med gott om bänkyta, här finns bl.a. induktionshäll och diskmaskin. Sovrummet är idag inrett med en 160cm säng, dubbla garderober och är utrustat med praktiska skjutdörrar. Badrum i perfekt storlek med grått klinker, vitt kakel tvättmaskin och vikväggar. I lägenhetens entré möts man innanför säkerhetsdörren av en rymlig hall med hatthylla och rymlig klädkammare. Allt i en välskött förening med låg avgift som äger marken och inte har några kommande renoveringar.

Här bor du i en stabil, välskött och miljömedveten förening med god ekonomi som i oktober 2020 installerade 21 laddstolpar för eldrivna fordon på de egna p-platserna utanför huset.

Skogsbacken 20 ligger precis på gränsen mellan Filmstaden och Sundbyberg. Detta ger dig en otrolig närhet till så mycket som båda dessa områden har att erbjuda. Sundbybergs mest grönskande stadsdel öppnar upp sig på ena sidan huset, precis som tunnelbana (Näckrosen) och ICA finns utanför porten på andra sidan huset. Naturområdet med Golfängarna och sjöarna Lötsjön och Råstasjön finns på promenadavstånd och ger dig frisk luft i bästa miljö. Lika nära till fots är det till centrala Sundbyberg och gamla Råsunda där ett stort utbud av kommunikationer, butiker, caféer och restauranger finns. Bättre läge än såhär är svårt att hitta!

Kontakta ansvarig mäklare vid frågor eller intresse!

Visa mer
Slutpris

2 850 000 kr

Ansvarig mäklare

Safa Kvist

Reg. Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.