Såld lägenhet på Vattugatan 23 i Sundbyberg
Sundbyberg

Vattugatan 23

Rymlig tvåa där charmen är bevarad med gavelläge i sydväst! Det blir inte bättre än detta!

Såld

Rymlig tvåa där charmen är bevarad med gavelläge i sydväst! Det blir inte bättre än detta!

Välkommen till en charmig och rymlig tvårumslägenhet om 55 kvadratmeter. Denna bostad har ett gavelläge, vilket innebär att den har fönster i två olika väderstreck. Från balkongen kan du njuta av en vacker utsikt över ett lummigt område, och tack vare sin insynsskyddade position kan du koppla av i lugn och ro.

Lägenhetens vardagsrum är rymligt och lätthanterligt, tack vare stora fönsterpartier som släpper in rikligt med naturligt ljus. Här finns gott om plats att inreda och möblera efter din personliga smak. Här finner vi vackra ekparkettgolv och fönsterbänkar i kalksten.

Köket behåller sina ursprungliga detaljer, som noggrant har återställts, samtidigt som modern utrustning har smidigt integrerats bakom de eleganta köksfronterna. Detta ger köket en perfekt balans mellan autentisk charm och modern bekvämlighet.

Sovrummet har tillräckligt med plats för en dubbelsäng och garderober för att förvara dina kläder och personliga tillhörigheter. Det är en fridfull plats att koppla av och återhämta sig i.

Detta badrum utstrålar enkel elegans med sina sobra toner. Utrustat med WC, kommod och dusch, erbjuder det allt du behöver för din dagliga bekvämlighet. Dessutom är det praktiskt förberett för installation av en tvättmaskin, vilket ger dig extra funktionalitet och bekvämlighet i ditt hem.

Denna bostadsrättsförening har en riktigt livlig och aktiv atmosfär. Det är verkligen något speciellt. Framsidan av byggnaden har nyligen renoverats och erbjuder en inbjudande grillplats där du kan njuta av trevliga stunder med dina grannar och vänner. Dessutom finns det ett härligt hobbyrum där du kan utveckla dina intressen och en trädgårdsdel i garaget för alla gröna tummar därute.

För trädgårdsentusiasterna finns det även möjlighet att odla och vårda din egen grönska på baksidan av fastigheten. En privat oas mitt i staden. Men det är inte allt. På översta våningen finns en solig terrass där du kan koppla av, sola och njuta av fantastisk utsikt. Det är en gemensam yta som du och dina grannar kan dra nytta av. Föreningen har även egna p-platser med laddbox!

Området i Sundbyberg erbjuder ett brett utbud av shoppingmöjligheter, olika serviceinrättningar samt mysiga restauranger och caféer. Det är en levande och trivsam stadsdel där du har allt du behöver inom räckhåll.

Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbana, där Duvbo och Sundbybergs centrum är de närmaste stationerna, samt pendeltåg och bussar. Pendeltåget tar dig snabbt och smidigt in till centrala Stockholm på endast 8 minuter. Dessutom finns det nu tillgång till tvärbana som går sträckan Alvik-Sundbyberg-Solna, vilket gör det ännu enklare att ta sig runt i området.

För naturälskare och de som gillar friluftsliv finns det vackra parker och naturområden i närheten. Tornparken och Marabouparken ligger bara några minuters promenad bort, och du kan njuta av härliga promenader eller joggingturer längs Löt- och Råstasjön.

Sammanfattningsvis erbjuder denna bostad en bekväm och trevlig boendemiljö med utmärkta bekvämligheter och möjligheter att anpassa den efter dina önskemål. Dessutom har du tillgång till en omgivning med en mängd aktiviteter och bekvämligheter att utforska.

Visa mer
Slutpris

3 530 000 kr

Ansvarig mäklare

Safa Kvist

Reg. Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.