Såld lägenhet på Mariagatan 4C i SUNDBYBERG
SUNDBYBERG

Mariagatan 4C

Sekelcharm med chans att sätta sin egen prägel i Sundbybergs mest anrika BRF anno 1912!

Såld

Sekelcharm med chans att sätta sin egen prägel i Sundbybergs mest anrika BRF anno 1912!

Visning 19/11 kl13.30-14.10!

Denna bostad bjuder verkligen in till en unik atmosfär med generösa fönsterpartier som släpper in rikligt med naturligt ljus. De vackra fönsternischerna ger en touch av elegans, och den imponerande takhöjden på 3 meter skapar en känsla av rymd och öppenhet. Spröjs, spegeldörrar, nischer och de välbevarade furugolven ger bostaden dess karaktär och charm. Plankgolven som löper genom hela bostaden harmonierar vackert med de ljusa väggarna och skapar en enhetlig och inbjudande miljö.

Det är inte bara bostadens interiör som imponerar. Här finns även tidstypiska detaljer som ger en känsla av autenticitet och historia. Den generösa mängden förvaringsutrymme gör att du kan organisera ditt hem på ett smidigt sätt och hålla det snyggt och prydligt.

Det mest spännande är möjligheten att omvandla denna bostad till en rymlig tvårumslägenhet med ett separat sovrum. Det ger flexibilitet och utrymme för olika livsstilar och behov.

Föreningen är en trygg och välskött förening med en stabil ekonomi och låg belåning, vilket ger en extra trygghet för dess medlemmar. Innergården är en oas mitt i staden, med grönska och plats för mysiga grillkvällar och andra sociala aktiviteter. Hobbyrum och biljardbord är roliga tillskott som ökar gemenskapen inom föreningen.

Bostadens läge på en lugn återvändsgata intill stadens puls ger det bästa av två världar. Du har närheten till stadens livliga aktiviteter samtidigt som du kan återvända till din fridfulla bostad när du vill koppla av och ta det lugnt. Här blir du verkligen den populäraste personen i din vänskapskrets när det gäller att arrangera sociala tillställningar. Det är svårt att inte bli förtjust i denna bostad och dess omgivning – det är helt enkelt en plats där man vill bo och trivas!

Varmt välkommen till Mariagatan 4C!

Visa mer
Slutpris

2 200 000 kr

Ansvarig mäklare

Safa Kvist

Reg. Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.