Såld lägenhet på Vintergatan 17 i Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Vintergatan 17

Optimal 1:a till salu på attraktiva Vintergatan!

Såld

Optimal 1:a till salu på attraktiva Vintergatan!

Ovan centrum, på attraktiva Vintergatan, finns Sundbybergs bästa 1:a! Direkt när du stiger in i bostaden dras blicken till dess generösa och pampiga burspråk som låter bostaden bada i ljus. Här erbjuds en öppen och social planlösning, tilltalande kök med god plats för matbord, sovalkov med plats för större säng samt ett tilltaget badrum med tvättmaskin. Vidare erbjuder lägenheten god förvaring genom garderober men även via vindsförråd.

Bostaden ligger i en trivsam och stabil föreningen med god ekonomi. Föreningen har även en av de mysigaste innergården i centrala Sundbyberg med härlig grönska kombinerat med grannskapet som brukar ha trevliga tillställningar med både grillning och kalas.

Med bostadens placering ges även möjligheten att bo nära trevliga promenadstråk kring Lötsjön och Råstasjön men även parker i Centrala Sundbyberg såsom Tornparken och Marabouparken. Intill denna bostad finner du dessutom samtliga kommunikationer, service och diverse butiker. Det är endast 350 meter till tunnelbana, pendeltåg, järnväg, tvärbana & buss. Det är dags att längta hem!

Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Visa mer
Slutpris

2 450 000 kr

Ansvarig mäklare

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.