Såld lägenhet på Tråddragargränd 5B i Sundbyberg
Sundbyberg

Tråddragargränd 5B

Unikt Townhouse på 3 våningar för den moderna familjen!

Såld

Unikt Townhouse på 3 våningar för den moderna familjen!

Ett av Sundbybergs få centrala stadsradhus till salu redo att flyttas in i början av nästa år!

Välkomna till detta exklusiva townhouse i populära Fabriksparken. I hjärtat av Sundbyberg finner ni denna magnifika bostad fördelat på tre plan med en totalyta om 131 kvadratmeter. Tongivande för bostaden är att det finns en enorm terrass som vetter både i öst och väst! Utöver det finns möjlighet att ställa utemöbler på uteplatsen.

Det första som möter dig när du kliver in i denna underbara bostad är en välkomnande atmosfär av ljus och rymd. De generösa fönsterpartierna låter solen flöda in och skapar ett fantastiskt ljusinsläpp. Det öppna planlösningen ger dig möjligheten att skapa ditt drömhem, där vardagsrum, matplats och kök smälter samman till en naturlig samlingsplats för familj och vänner.

En av de mest imponerande egenskaperna med detta townhouse är den fantastiska takterrassen. Det är den perfekta platsen att koppla av på, bjuda in till grillkvällar eller bara njuta av en vacker solnedgång.

Med sitt attraktiva läge har du nära till allt du behöver. Promenera till populära restauranger och kaféer, eller ta en kort cykeltur till centrala Stockholm för shopping och kulturella evenemang. Tack vare närheten till kollektivtrafik är det också enkelt att ta sig runt i staden och njuta av allt den har att erbjuda.

Detta townhouse är helt enkelt en dröm för den som söker stilfullt boende med närhet till stadens puls. Missa inte chansen att förvärva denna unika pärla i Sundbyberg.

Visa mer
Slutpris

9 800 000 SEK

Ansvarig mäklare

Safa Kvist

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Huset

Interiör

Bottenvåning

Våning 1

Våning 2

Sundbyberg