Såld lägenhet på Löfströms allé 2A, Vån 7/7 i SUNDBYBERG
SUNDBYBERG

Löfströms allé 2A, Vån 7/7

Modern och ljus 2:a på populär adress med nära till allt!

Såld

Modern och ljus 2:a på populär adress med nära till allt!

En rymlig lägenhet med stora fönsterpartier som ger rikligt med ljus. Här finner du härligt sociala ytor med kök i öppen planlösning mot matplats samt vardagsrum. Det finns även utrymme för hemmakontor om så önskas. Rymligt sovrum med gott om förvaring samt väl tilltaget badrum.

På balkongen kan du njuta av solen från tidig soluppgång till eftermiddagen med utsikt över Sundbybergs takåsar. Belägen i nya Fabriksparken som är en levande och tilltalande del av Sundbyberg med torg, fik, uteserveringar, små butiker, mataffärer, skola, kontor och ett stenkast från all kollektivtrafik.

Här har man verkligen varje kvadratmeter på rätt ställe, där man skapat smart planering och snygg design. När du stiger in genom dörren möts du av en hall med hatthylla för ytterkläder. Till höger om entrén ligger badrummet med bl.a kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Vidare fram i bostaden finns det stilrena köket (från Poggenpohl) som är i öppen och social planlösning med vardagsrummet. Här finns även ett sovrum med hel garderobsvägg. Via vardagsrummet nås bostadens rymliga balkong där man kan njuta av umgänge med vänner/familj. Förråd i källaren du enkelt tar dig ned via hissen man har i porten.

Inredningsarkitektens val håller god kvalité och fungerar som en perfekt bas. På golven ligger ett enstavigt ekgolv och det är vita platsmålade socklar. Dörrarna är vita med en gedigen ram och handtag i svart och dörrfoder är platsmålat. Garderober är vita med svart knopp i samma serie som dörrhandtag och krokar. Väggar och tak är målade i vitt. Fönsterbänkar i vit carraramarmor!

Som boende i Fabriksparken har man tillgång till en gemensam takterrass, tvättstuga, cykelrum, bilpool (läs mer under parkering), övernattningslägenhet (400kr/dygn) samt en grönskande innergård med orangeri/växthus!

Här bor du i ett svårslaget läge med närhet till både puls och natur. Utanför porten finns Willys med du har även ICA ett stenkast bort. Restauranger kan man välja och vraka mellan, varför inte Paul Taylor Lanthandel (finns i fastigheten) alt. populära The Public (i Signalfabriken)? Utbudet är stort och det finns många olika restauranger och pubar att välja emellan beroende på vad man är sugen på! Längs Sturegatan finns flertalet butiker och caféer och inom kort promenadavstånd nås även Tulegatan med sitt utbud av restauranger, café och gym. För den som gillar träning finns det flera olika gym i närheten, bl.a SATS i signalfabriken. Önskar man ta en trevlig promenad så rekommenderas starkt att man går till nästa kvarter, där har man Bällstaviken (med promenadstråk in till stan samt en båtklubb). Tar man sig mot Ursviksvägen kommer man även nå fantastiska promenadstråk längs Lötsjön! Sundbybergs är Sveriges kommunikationstätaste kommun vilket innebär att du bor nära buss, pendeltåg, tunnelbana, regional tåg samt tvärbana!

Visa mer
Slutpris

3 650 000 kr

Ansvarig mäklare

Safa Kvist

Reg. Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.