Såld lägenhet på Fredsgatan 4B, vån 4/5 i Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Fredsgatan 4B, vån 4/5

Lägenhet med fönster i tre väderstreck och balkong mot lummig innergård!

Såld

Lägenhet med fönster i tre väderstreck och balkong mot lummig innergård!

Unik lägenhet med väldisponerad planlösning mitt i centrala Sundbyberg! Här erbjuds en välplanerad fyra med allt man behöver för hela familjen. Fönster i hela tre väderstreck vilket skänker lägenheten rikligt med ljus till hela bostaden. Bostaden är disponerad med ett rymligt vardagsrum, stilfullt kök med plats för en större matgrupp, balkong mot föreningens grönskande innergård, samtliga sovrum är stora, ett helkaklat badrum med dusch samt ett separat rum med tvättmaskin och torktumlare.
Allt detta i kombination gör lägenheten till en av områdets bästa fyra med välplanerade ytor som tar till vara samtliga kvadratmeter.
Bostaden ligger i centrala Sundbyberg med ett oslagbart läge, samtidigt som det är grönskande och lummigt. Utanför porten finns all tänkbar service, restauranger,butiker och ett kort gångavstånd till samtliga kommunikationer såsom tunnelbana, pendeltåg, bussar och tvärbana. Måste upplevas på plats!

Visa mer
Slutpris

5 300 000 SEK

Ansvarig mäklare

Alina Ibraimovski

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Balkong

Vardagsrum

Kök

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 3

Hall

Badrum

Övriga bilder

Planlösning

Planlösning Fredsgatan 4B