Såld lägenhet på Sundbybergs Torg 1J, vån 9 i Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Sundbybergs Torg 1J, vån 9

Fantastisk trea till salu i populära Signalfabriken med milsvid utsikt!

Såld

Fantastisk trea till salu i populära Signalfabriken med milsvid utsikt!

Nu slutar letandet efter den perfekta 3an! SÄLLAN TILL SALU - på våning 9 ges möjligheten att förvärva en av Signalfabrikens bästa 3:or. Här kommer du långt över takåsarna och har en panoramautsikt över Sundbyberg. Fantastiskt hörnläge med stora fönsterpartier i ett läge som skänker fint ljusinsläpp och magnifik utsikt. Planlösningen är välplanerad och erbjuder goda förvaringsmöjligheter genom flertalet garderober och en stor klädkammare. Här välkomnas man in i en rymlig hall med både avhängning och förvaringsmöjligheter. Tack vare den halvöppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapas möjligheten för sociala sammanhang där man har stora ytor att umgås på. Köket är stort och fullutrustat och har utrymme för större matplats. Via det rymliga vardagsrummet nås bostadens balkong med eftertraktad eftermiddag-/kvällssol. Två stora sovrum och ett helkaklat badrum med bl.a tvättmaskin och torktumlare. Genomgående ekparkettgolv och ljust målade väggar. För den som önskar finns möjligheten att göra om bostaden till en fyra, se alternativ planlösning. Detta är ett boende utöver det vanliga som måste upplevas på plats!

Som boende bor man i en stabil förening med bra ekonomi där det även finns en gemensam takterrass som man som medlem har fri tillgång till. Till lägenheten hör även nyttjanderätt till ett separat förråd. I Signalfabriken finns restauranger bl.a The Public, Hawaii Poké, Pinchos och Phils burger), frisör, butiker, SATS, florist och mycket mer. Kort promenadavstånd till flera matbutiker och Sundbybergs rikliga utbud av kommunikationer! Ett svårslaget läge med direkt närhet till allt man behöver!

Visa mer
Slutpris

6 550 000 kr

Ansvarig mäklare

Alina Ibraimovski

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.