Såld lägenhet på Svalgränd 3B i Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Svalgränd 3B

Charmig lägenhet med balkong mot lugn och solig innergården!

Såld

Charmig lägenhet med balkong mot lugn och solig innergården!

Varmt välkommen till Svalgränd 3B! En bostad som erbjuder praktiska egenskaper, soligt söderläge på balkong samt charm från 30-talet.

Nu erbjuds möjlighet att förvärva en optimalt planerad 1,5:a med stilrent kök, insynsskyddat läge mot lugn innergård, sovalkov samt fina fönsterpartier som ger rikligt med ljusinsläpp.
Förvaringsmöjligheter finns via klädkammare och flertalet garderober i hallen, här finns även avhängningsmöjligheter direkt till vänster vid entrén. Via köket har du direkt utgång till balkongen med franska dörrar som går att öppna upp och ge en härlig rymd till rummet. Vidare infinns det fina vardagsrummet som ger plats för både soffgrupp, mediabänk och övrigt möblemang som byråer eller annat enligt diverse önskemål. Med den perfekta planeringen ligger sovalkoven snyggt avskilt i vardagsrummet. I övrigt finns nyttjanderätt till ett vindsförråd.

För dig som gillar känslan av stad och puls! Sundbyberg är en liten stad i storstaden och här finns allt ni behöver inom ett bekvämt räckhåll, som en mångfald av butiker av alla dess slag, mysiga caféer och konditorier samt omtyckta och välbesökta restauranger. Flera alternativ finns när det gäller mataffärer, och för dig som pendlar erbjuds här suveränt goda möjligheter då både tvärbana, pendeltåg, tunnelbana och bussar går under hela dagen.

Visa mer
Slutpris

2 750 000 SEK

Ansvarig mäklare

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Balkong

Kök

Vardagsrum

Sovalkov

Hall

Badrum

Bostadsinfo

Sundbyberg

Övriga bilder

Planlösning