Såld lägenhet på Vackra vägen 20 i Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Vackra vägen 20

Yteffektiv minitvåa nära grönskan och centrum!

Såld

Yteffektiv minitvåa nära grönskan och centrum!

Otroligt välplanerad och mysig bostad där inga kvadratmeter går till spillo. Ljusinsläppet och grönskan bidrar till helheten som bara måste upplevas på plats! Stor balkong om ca 8 kvm i rakt västläge med kvällssol, ett lugnt område nära tunnelbana och matbutik. Utöver detta har man Lötsjön och fina grönområden utanför porten, och samtidigt närhet till restauranger och Sundbybergs stadspuls.
Bostaden präglas av fina materialval bla. mattlackad 3-stavs parkett, målade väggar och snickerier från Vedum. Modernt kök med fullständig maskinell utrustning såsom kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, diskmaskin och mikrovågsugn. Badrummet har vita kaklade väggar och grått klinkergolv. Här finns duschvägg i klarglas, handfat med kommod och spegel med belysning. Kombinerad tvättmaskin och torktumlare under en arbetsbänk. Till bostaden följer även nyttjanderätten till ett källarförråd.

Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

2 700 000 kr

Ansvarig mäklare

Alina Ibraimovski

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.