Såld lägenhet på Eliegatan 18 i SUNDBYBERG
SUNDBYBERG

Eliegatan 18

Perfekt planerad 3a med magisk balkong i en av sundbybergs bästa föreningar!

Såld

Perfekt planerad 3a med magisk balkong i en av sundbybergs bästa föreningar!

Varmt välkomna till denna eleganta bostad som är centralt belägen i hjärtat av Sundbyberg. Här får du en unik möjlighet att uppleva en harmonisk kombination av stil, funktionalitet och bekvämlighet. Låt oss ta dig på en rundtur i denna pärla av en bostad och upptäcka allt den har att erbjuda.

Vi börjar med köket, som är både funktionellt och välutrustat med moderna apparater. Här finner du en rymlig kyl/frys, ugn, spis och diskmaskin som gör matlagningen till en lek. Från köksfönstret öppnar sig en vidsträckt utsikt över de grönskande omgivningarna och den charmiga innergården. Det är en plats där du kan njuta av dina måltider utomhus och ta in den friska luften.

Det generösa vardagsrummet är nästa stopp på vår rundtur. Här finns gott om plats för samvaro med familj och vänner. Det eleganta parkettgolvet ger rummet en varm och inbjudande atmosfär som inbjuder till avkoppling och socialt umgänge.

Inte nog med det, du har också tillgång till en rymlig balkong i sydvästläge som fångar solen från lunchtid till kväll. Det är en plats där du kan koppla av med en kopp kaffe på morgonen eller njuta av en avkopplande kväll med en vacker solnedgång som bakgrund.

Nu tar vi oss till de två generöst tilltagna sovrummen. Här finns gott om plats för breda sängar och garderober för förvaring. Det är en plats där du kan skapa din egen fristad och återhämta dig efter en lång dag.

Slutligen kommer vi till det toppmoderna och nyligen renoverade badrummet. Här hittar du en dusch med elegant design, en praktisk wc, en stilfull kommod och en kombinerad tvättmaskin. Det är en oas av avkoppling och bekvämlighet.

Denna bostad är en del av en välskött och stabil bostadsrättsförening med en solid ekonomisk grund. Föreningen äger och förvaltar flera hyreslägenheter som kontinuerligt säljs och har också möjlighet att hyra ut lokaler, vilket ger en konstant inkomstkälla för föreningen. Innergården skapar en trevlig miljö för boende och familjer, och det finns även en rymlig och väl underhållen tvättstuga tillgänglig för medlemmarna.

Med närhet till grönskande parker, trendiga restauranger och bekväma kommunikationer blir vardagen här både bekväm och inspirerande. Sundbyberg erbjuder en perfekt balans mellan stadsliv och närhet till naturen, allt inom räckhåll från din nya bostad. Varmt välkommen till en livsstil där det bästa av stadsliv och grönskande atmosfär förenas!

Visa mer
Slutpris

4 325 000 SEK

Ansvarig mäklare

Safa Kvist

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Balkong

Kök

Sovrum 1

Sovrum 2

Badrum

Hall

Sundbyberg

Planlösning