Såld lägenhet på Friluftsvägen 33, Vån 5/5 i Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Friluftsvägen 33, Vån 5/5

Perfekt planerad 3 högst upp i huset i familjärt läge med tunnelbana runt hörnet

Såld

Perfekt planerad 3 högst upp i huset i familjärt läge med tunnelbana runt hörnet

Välkommen till denna välplanerade trea med två generösa balkonger, perfekt belägen intill vackra Lötsjön & Råstasjön.
Lägenheten är optimalt planerad, med varje kvadratmeter noggrant genomtänkt. Här bor du i en extraordinär bostad högst upp i huset, vilket ger dig en fantastisk vidsträckt utsikt utan insyn. Lägenheten präglas av moderna och smakfulla materialval. Stora fönster i tre väderstreck bidrar till bra ljusinsläpp året om. Köket är fullt utrustad med bra förvaring, de två sovrummen är rymliga och det helkaklade badrummet har både golvvärme och tvättmaskin och torktumlare.

Föreningen har hållbarhet och långsiktighet i åtanke, vilket återspeglas både i högkvalitativa materialval och låga kostnader för energiförbrukning. Här erbjuds även bekvämligheter som varmgarage, barnvagnsrum, cykelrum, kolgrill på innergården och rymligt förråd till varje lägenhet. Hiss finns självklart tillgänglig för att ta dig ner till föreningens inomhusgarage.

Här bor du på en attraktiv adress med gångavstånd till alla tänkbara kommunikationsmöjligheter i Sundbyberg, såsom tunnelbana, tvärbana, pendeltåg och bussar. Näckrosens tunnelbanestation ligger bara 2 minuters promenad bort. Dessutom finns det gott om service och nyöppnade restauranger och caféer precis utanför dörren. Lägenheten har närhet till stora matvaruaffärer, vackra promenadstråk och för- och grundskola på gångavstånd.

För mer detaljer och visning, tveka inte att kontakta oss. Detta är din chans att bo i en extraordinär bostad i en av Sundbybergs mest eftertraktade områden.

Visa mer
Slutpris

4 850 000 kr

Ansvarig mäklare

Safa Kvist

Reg. Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.