Såld lägenhet på Vintergatan 2D i SUNDBYBERG
SUNDBYBERG

Vintergatan 2D

Magisk gavelbostad med balkong i västläge!

Såld

Magisk gavelbostad med balkong i västläge!

Exklusiv välplanerad bostad med stor balkong. Söker du en stilfull lägenhet, med snygg design, påkostade materialval och ett centralt toppläge i Sundbyberg? Då har du hittat ditt drömboende. Här erbjuds ett rymligt sovrum, exklusivt kök i öppen planlösning, stora fönsterpartier som sträcker sig hela vägen ner till golvet vilket skapar en känsla av rymd och ger ett fantastiskt flöde av ljus. Attribut såsom marmor, golvvärme i hela lägenheten, vackert parkettgolv är bara några smakprov på vad du möts av. Här bor du i ett unikt boende i ett perfekt läge i Sundbyberg. Det är bara att ta hissen ner så når du flera nyöppnade och populära restauranger och fik.

Från lägenheten tar du hissen ner till föreningens inomhusgarage. Flertalet garageplatser har laddstolpe. Till bostaden hör nyttjanderätt till ett källarförråd. I föreningen finns cykel och barnvagnsrum, tvättstuga samt en gemensam grönskande takterrass med grill och orangeri där du kan sitta och koppla av i kvällssolen. Alldeles utanför porten finns lekplats med sandlåda.

Från lägenheten har du närhet till både storköp, promenadstråk, flertalet populära förskolor och endast 400 meter till Sundbyberg station. Ett boende som har allt!

Visa mer
Slutpris

3 400 000 kr

Ansvarig mäklare

Safa Kvist

Reg. Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.