Såld lägenhet på Tulegatan 27A, vån 3/4 i SUNDBYBERG
SUNDBYBERG

Tulegatan 27A, vån 3/4

Såld

Otroligt hemtrevlig och välplanerad 1:a på Tulegatan i Sundbyberg. Här har man ett rymligt vardagsrum med plats för både soffa, säng och matdel. Balkong i högt läge! Fint ljusinsläpp via två större fönster i fil. Vidare erbjuds även ett utrustat kök. Hall utrustad med säkerhetsdörr och bra förvaringsmöjligheter. Genomgående trevlig karaktär med en tilltagen takhöjd som skapar en härlig rymd!

Här är man boende i Brf Hejaren 3 som är en stabil och välmående förening. Här har man gjort dom stora renoveringarna såsom stambyte, fasad, tak, fönsterbyte (2017) och balkongrenovering (2017). I föreningen finns en gemensam tvättstuga, grillplats, cykelrum och styrelserum. Alldeles utanför porten når man allt man behöver. På kort promenadavstånd finns flertalet kommunikationsmöjligheter, restauranger, gym, service samt Lötsjön med dess trevliga promenadstråk. Detta är en bostad för den som ställer höga krav på sitt boende.

Visa mer
Slutpris

2 300 000 kr

Ansvarig mäklare

Safa Kvist

Reg. Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.