Såld lägenhet på Vintergatan 17 i Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Vintergatan 17

Optimalt planerad 4:a med dubbla balkonger!

Såld

Optimalt planerad 4:a med dubbla balkonger!

Varmt välkommen till Vintergatan 17! Ett hem som erbjuder praktiska lösningar, öppen planlösning och en helhetskänsla som skapar rofylldhet!

I Sundbybergs bästa läge finner ni denna fantastiska lägenhet som nu saluförs. En 4:a med härlig charm och ljusinsläpp i två väderstreck. Köket enas med stora sällskapsytor och präglas av vacker ekparkett samt härliga fönsterpartier som släpper in dagsljuset och fyller rummet. Du har även praktisk förvaring via lägenhetens stora klädkammare men även via lägenhetsförråd. Vidare finns ett stort sovrum som inrymmer dubbelsäng och ett badrum som erbjuder samtliga bekvämligheter samt ett praktiskt andra och tredje sovrum vilket kan disponeras som antingen kontor, sovrum eller barnrum.

Bostaden erbjuder dubbla balkonger, den ena med mysig utsikt över föreningens fantastiska innergård där solen faller in under förmiddag och lunch samt den andra som vetter mot gatan med utsikt längs med Vintergatan och Sundbybergs kyrka. Innergården här är en av de mysigare då föreningen och grannskapet brukar ha trevliga tillställningar med både grillning och kalas.

Med bostadens placering ges även möjligheten att bo nära trevliga promenadstråk kring Lötsjön och Råstasjön men även parker i Centrala Sundbyberg såsom Tornparken och Marabouparken. Intill denna bostad finner du dessutom samtliga kommunikationer, service och diverse butiker. Vidare erbjuds ett tryggt område att leva och trivas.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Visa mer
Slutpris

5 400 000 SEK

Ansvarig mäklare

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Balkonger

Vardagsrum

Kök

Sovrum 1

Sovrum 2

Hall

Badrum

Bostadsinfo

Sundbyberg

Planlösning