Såld lägenhet på Fredsgatan 22 i Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Fredsgatan 22

Välplanerad och ljus lägenhet med härlig balkong och närhet till allt!

Såld

Välplanerad och ljus lägenhet med härlig balkong och närhet till allt!

Välplanerad lägenhet med rymliga ytor på de rätta ställena! Attraktiv adress med natur och T-bana runt hörnet! Lägenheten karaktäriseras av fantastiskt ljusinsläpp samt tidstypiska detaljer och vackert trägolv. Här har man balkong som nås via det stora vardagsrummet med fönster, helkaklat badrum, bra förvaring och ett kök med matplats.

Lägenheten ligger attraktivt i Sundbyberg och runt hörnet finns all möjlig service som trevliga restauranger, ett myller av caféer, matbutiker samt ett stort utbud av butiker. Från Fredsgatan når du närmast Duvbo T-bana (ca 150 meter från dörren) som tar dig in till Stockholm på 12 min. Med gångavstånd till Sundbybergs centrum har du även tillgång till kommunikationer som pendeltåg, tvärbana, bussar och fjärrtåg. För motion finns Sundbybergs renoverade simhall samt tennisbanor precis utanför huset. Underbara Lötsjön och Golfängarna ligger dessutom en kortare promenad bort.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Marcus på 070-849 46 50 för mer information eller för en förhandsvisning.

Visa mer
Slutpris

2 570 000 kr

Ansvarig mäklare

Marcus Nilsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Fasad

Planritning

Planritning 2