Såld lägenhet på Bergaliden 5 i Bergaliden
Bergaliden

Bergaliden 5

Optimal 2:a belägen på underbara Bergaliden!

Såld

Optimal 2:a belägen på underbara Bergaliden!

Varmt välkommen till Bergaliden 5! En optimalt planerad tvåa med inglasad balkong, vackra vyer och hög standard.

På en av Sundbybergs mest populära adresser finns nu möjlighet att förvärva en av de få tvåor belägna på Bergaliden. Här finner ni en modern lägenhet i fint skick som bland annat erbjuder ett fantastiskt ljusinsläpp, optimal planering som gör förvaring till en fröjd samt den perfekta kombinationen av komfort och kvalitet. Vidare finns ett nyrenoverat och fullutrustat kök från 2023, ett stort sovrum med plats för både garderober och tillhörande möblemang, ett stilrent badrum med samtliga bekvämligheter och härliga sociala ytor i vardagsrum och kök. Balkongen ger dig en trivsam sol under morgon till sen lunch samt rymliga ytor för antingen loungegrupp eller matplats. Denna lägenhet är komplett i sin storlek och ger såväl praktiska egenskaper som härlig tillvaro men framförallt det där lilla extra för att känna lugn och ro i ett hem. Det är dags att längta hem!

Bostaden är belägen i det lummiga villaområdet med närhet till kommunikationer, närservice, idrottsanläggningar samt underbar natur runt Lötsjön samt Råstasjön.

Kontakta ansvarig mäklare för mer info!

Visa mer
Slutpris

4 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.