Såld lägenhet på Hamngatan 22D i Sundbyberg
Sundbyberg

Hamngatan 22D

Unik gavel 5:a som besitter både uteplats i söder och balkong i väst!

Såld

Unik gavel 5:a som besitter både uteplats i söder och balkong i väst!

Välkommen till en perfekt disponerad och belägen gavelvåning med fönster i tre väderstreck. Den enda bostaden i föreningen med en uteplats i söder och en fantastisk balkong med generös rymd i bästa västläge. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt fullutrustat kök med smakfulla materialval och robust maskinell utrustning.

Underbar rymd med ett genomgående ljusflöde tack vare flertalet fönsterpartier i olika väderstreck. Här finns utrymme för en större matplats invid köket, en större soffgrupp samt övrig möblering. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder på trevliga sociala ytor för diverse olika träffar. Lägenheten erbjuder fyra praktiska sovrum samt både ett rymligt badrum och gäst-wc.

Väldigt praktiskt med hiss direkt ner till Garage som erbjuder P-platser och cykelförvaring. I anslutning till garaget har man även nyttjanderätten till ett stort källarförråd.

Förutom pendeltåg erbjuder Sundbyberg dessutom tunnelbana, tvärbana och bussar. Härifrån kan man tom gå till Bromma flygplats. Gångavstånd har man även till Bromma Blocks ett av Sveriges modernaste köpcentrum eller varför inte ta en promenad längs vattnet förbi Pampas Marina i Solna och vidare till Vasastan eller Kungsholmen. Bara någon minut bort har man Signalfabriken med butiker och restauranger. Sundbyberg är en stad i staden med allt inom räckhåll. I närheten finns även ett bra utbud av förskolor och skolor. Varmt välkomna!

Visa mer
Slutpris

7 690 000 SEK

Ansvarig mäklare

Safa Kvist

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Uteplats

Vardagsrum

Kök

Balkong

Masterbedroom

Badrum

WC

Hall

Sovrum

Bostadsinfo

Närområde

Sundbyberg

Omgivning

Planlösning