Såld lägenhet på Kratsbodavägen 50B i Bromma / Annedal
Bromma / Annedal

Kratsbodavägen 50B

Modern och stilfull 1:a med närhet till Sundbybergs C!

Såld

Modern och stilfull 1:a med närhet till Sundbybergs C!

ACCEPTERAT PRIS! Annonserat utgångspris accepteras som försäljningspris. Kontakta ansvarig mäklare för mer info eller visning.

Nu får jag äntligen lov att presentera denna lyxiga pärla i exklusiva The Bronze med en enastående takhöjd om 3 m! Lägenheten genomsyras av hög kvalité och stilsäker design och stoltserar bl.a. med ett elegant kök från Ballingslöv med vitvaror från SMEG. Otroligt väldisponerade kvadratmeter med ett socialt vardagsrum i öppen planlösning och ett badrum i toppklass som andas lyx med kombimaskin installerad intill.

Föreningen har faciliteter såsom gemensam takterrass med härliga vyer, garage, cykelförråd, bil-och cykelpool vilket gör vardagslivet oerhört bekvämt. Separat förråd finns i entréplanet.

Här bor du med närhet till allt! På kort gångavstånd finns restauranger såsom BunMeatBun, Valentino och MGL Sushi. Här har du även nära till gym, matbutiker och Bällstaåns vackra promenadstråk som sträcker sig hela vägen in till city. Ett stenkast bort ligger Sundbybergs C med sin fenomenala knytpunkt av kommunikationsmedel (buss, flygbussar, tvärbana, tunnelbana, pendeltåg) och generösa utbud av restaurangliv och butiker. Sammanfattningsvis ett optimalt boende för såväl singelhushållet som paret!

Visa mer
Slutpris

2 185 000 kr

Ansvarig mäklare

Marcus Nilsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.