Såld lägenhet på Svalgränd 8B, BV i Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Svalgränd 8B, BV

Totalrenoverad 3:a i fint snitt med inglasad balkong i sydväst!

Såld

Totalrenoverad 3:a i fint snitt med inglasad balkong i sydväst!

Ny- och totalrenoverad trea med inglasad balkong i sydväst. I ett av Sundbybergs bästa lägen finner ni denna välplanerade 3:a med genomgående planlösning med generösa fönsterpartier och vackra ytskikt. Lägenheten är totalrenoverad under 2023 och här erbjuds ett modernt och fullutrustat kök, stilfullt badrum med tvättmaskin, välplanerat vardagsrum med anslutning till inglasad balkong samt två sovrum. Välskött BRF med god ekonomi och välunderhållen byggnad. Hiss finns.

Lägenheten ligger attraktivt i Sundbyberg och runt hörnet finns all möjlig service som affärer, trevliga restauranger, mysiga caféer och matbutiker. Via Starrbäcksgatan till Tulegatan når du närmast Duvbo T-bana som tar dig in till Stockholm på ca 10 min. Med gångavstånd till Sundbybergs centrum har du även tillgång till kommunikationer som pendeltåg, tvärbana och fjärrtåg. Några minuter bort finns underbara Lötsjön, Marabouparken och Tornparken, perfekta för en dag i naturen! Välkomna på visning!

Visa mer
Slutpris

4 125 000 kr

Ansvarig mäklare

Marcus Nilsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.