Såld radhus på Järnåldersringen 867 i Söderby
Söderby

Järnåldersringen 867

Trevligt BR-radhus med två uteplatser i barnvänliga Söderby!

Såld

Trevligt BR-radhus med två uteplatser i barnvänliga Söderby!

Med ett barnvänligt, lugnt läge i Söderbys radhusidyll saluförs nu detta trivsamma BR-radhus! Ett härligt hem med genomgående ljusa ytskikt och luftiga ytor. Välplanerade 111 kvm som disponeras på 2-plan. Mysiga uteplatser i olika väderstreck bjuder in till sommarhäng med sol från morgon till kväll och med plats för loungemöblemang och grill. Bostaden innefattar ett väl tilltaget vardagsrum, kök med matplats och direkt utgång till stor uteplats, delvis under tak. Två badrum, tre trivsamma sovrum samt ett rum som kan nyttjas som lekrum, gästrum eller kontor.

Lugnt gemytligt radhusområde med välskötta innergårdar och fin grannsämja. Närhet till busshållplats och parkering samt gångavstånd till ICA Maxi. Precis intill finns skola och förskola. Naturskönt område med vackra omgivningar, cykelvägar, promenadstråk och motionsspår. Brf Söderbyhus nr 2 är en välskött trivsam förening med god ekonomi. I föreningen finns tvättstugor (en i varje område), bastu samt två samlingslokaler. Varje boende har möjlighet till en egen p-plats. Det finns även ett antal garageplatser. I området finns en stor lekplats där barnen gärna leker!

Välkommen på visning eller att kontakta ansvarig mäklare Marcus för mer information!

Visa mer
Slutpris

3 230 000 SEK

Ansvarig mäklare

Marcus Nilsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Exteriör

Uteplats

Vardagsrum

Kök

Sovrum 1

Badrum (entréplan)

Entré/Hall

Sovrum 2

Sovrum 3

Kontorsrum

Badrum (övre plan)

Övriga bilder

Kontakta mig om du har frågor kring bostaden eller behöver en fri värdering av din bostad!

Trapp

Övre hall

Planlösning

Planritning - Entréplan

Planritning - Övre plan