Såld lägenhet på Sturegatan 14, 3 tr i Sundbyberg
Sundbyberg

Sturegatan 14, 3 tr

Välplanerad bostad med västbalkong i oslagbart solläge!

Såld

Välplanerad bostad med västbalkong i oslagbart solläge!

— VISNING DEN 26/3 KL12.00-12.30! —

Toppläge på Sundbybergs attraktivaste huvudgata! Välkommen till en optimalt planerad bostad högt upp i huset! Magisk balkong i rakt västläge som erbjuder sol från lunch och resten av eftermiddagen och kvällen! Lägenheten karaktäriseras av tilltagna sociala ytor, generösa fönsterpartier, högt i tak, fint kök med plats för matbord och badrum med fönster. Föreningen är äkta och mycket stabil. Föreningen äger marken och har hiss i huset. Belåningen är låg (endast 3 600kr/kvm) och inga större renoveringar är planerade. Finns parkeringsplatser till boende på gården, tvättstuga, cykelförråd och egen takterrass i söderläge! I avgiften ingår dessutom bredband! Till bostaden hör ett mycket tilltaget lägenhetsförråd som nås på vinden och ytterligare ett i källaren!

Oslagbart läge med all möjlig service som affärer, restauranger, gym, caféer och matbutiker. Med en minut till Sundbyberg station har du tillgång till kommunikationer som tunnelbana, buss, pendeltåg, tvärbana och fjärrtåg. Någon minut bort finns härliga Tornparken, samt på gångavstånd finns vackra promenadvägar runt Lötsjön och Råstasjön. Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

2 930 000 kr

Ansvarig mäklare

Safa Kvist

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Balkong

Allrum

Kök

Badrum

Hall

Bostadsinfo

Planlösning