Såld lägenhet på Skogsbacken 20 i SUNDBYBERG
SUNDBYBERG

Skogsbacken 20

Välplanerad gavellägenhet med social öppen planlösning och stor balkong!

Såld

Välplanerad gavellägenhet med social öppen planlösning och stor balkong!

Välkommen till en bostad med alla rätt! Det stilrena och nyrenoverade ljusa köket från Marbodal erbjuder gott om maskinell utrustning och de enhetliga släta lådfronterna skapar ett modernt, lugnt och harmoniskt intryck med goda förvaringsmöjligheter. Praktisk arbetsbänk med kombinerad kyl och frys avgränsar köket mot vardagsrummet samtidigt som det ger en känsla av rymd och luftig atmosfär. Det rymliga vardagsrummet utgör hjärtat i denna underbara lägenhet och erbjuder gott om utrymme för familj och vänner att umgås. Stora fönsterpartier i två väderstreck släpper in rikligt med ljus genom hela bostaden och via vardagsrummet nås den stora balkongen i tyst och trivsamt sydostläge. Sovrummen är ljusa och trivsamma samt ger plats för säng, klädförvaring och arbetshörna om så önskas. Badrummet är helkaklat, rymligt och modernt med dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Från hallen nås dessutom en stor klädkammare/förråd och flertalet garderober återfinns i lägenheten.

Här bor du i en stabil, välskött och miljömedveten förening med god ekonomi som i oktober 2020 installerade 21 laddstolpar för eldrivna fordon på de egna p-platserna utanför huset.

Bara några meter från porten nås en välsorterad Ica butik samt Näckrosens Tunnelbanestation som tar dig in till T-centralen på endast 10 minuter. Buss 515 går till Odenplan och från både Sundbyberg Centrum och Solna Station passerar tvärbanan, flygbussen och pendeltåget.

Visa mer
Slutpris

5 175 000 kr

Ansvarig mäklare

Safa Kvist

Reg. Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.