Såld lägenhet på Parkvägen 2 i Råsunda
Råsunda

Parkvägen 2

Magisk 2:a i Dallas Tower på våning 15!

Såld

Magisk 2:a i Dallas Tower på våning 15!

Varmt välkommen till Parkvägen 2! En nyproducerade bostad om 35 kvm i Solnas mest omtalade byggnad, Dallas Tower!

Med elegant design, modern arkitektur och ett öga för detalj har detta praktexemplar till byggnad funnit sin plats i hjärtat av Solna. Inte nog med att huset i sig har karaktär och att bostäderna håller högsta tänkbara standard. Skaparna bakom detta koncept har dessutom tagit fram ett boende där människan är i fokus, allt för att skapa den perfekta kombinationen av komfort och kvalitet.

För att skapa ett rogivande hem har material, färger och design valts ut för att ge en tidlös som modern charm, ett praktiskt som stilrent kök samt ett badrum som helt enkelt är praktfullt. Bostaden präglas av ljus och rymd med en takhöjd om 2,75m och stora fönster till antalet 8. Tack vare läget i huset kan du även njuta av ett vackert ljusinflöde hela dagen från soluppgång till nedgång. Lägg också till att våning 15 av 17 ger dig ett helt insynsskyddat hem men framförallt en oslagbar, milsvid och makalös utsikt! Vidare erbjuder detta lyxboende ett vardagsrum och kök att leva och trivas i, ett separat sovrum, förvaring via garderober och förråd samt badrum med samtliga bekvämligheter. Fastigheten erbjuder faciliteter som gemensam takterrass, café, bio, wellness studio, relaxavdelning, loungemiljöer, festlokal, övernattningslägenhet och bastu.

Placeringen av Dallas Tower gör denna lägenhet bara bättre. Här bor du på attraktiv adress nära till Hagaparken, Vasastans restauranger och fik samt Stockholm citys puls. Mall of Scandinavia, kommunikationer, restaurangutbud och matbutiker, allt inom minsta räckhåll.

Denna lägenhet måste verkligen upplevas på plats för att ta del av den magnifika, milsvida utsikten tillsammans med charmen interiört, välkommen!

Visa mer
Slutpris

3 250 000 SEK

Ansvarig mäklare

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Hampus Häggström

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Utsikt

Badrum

Bostadsinfo

Planlösning