Max Sievertsgatan 6B Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Max Sievertsgatan 6B

Nyproducerad 5:a med alla rätt!

Såld

Nyproducerad 5:a med alla rätt!

KOMMANDE FÖRSÄLJNING! Snart finns en unik möjlighet att bli först att flytta in en av Sundbybergs bästa 5:or med preliminär inflyttning april 2023! Lägenheten karaktäriseras en äkta radhuskänsla, stora fönsterpartier i tre väderstreck, stor uteplats mot skyddad innergård samt stora och sociala ytor. Kök och vardagsrum i öppen planlösning på hela 45 kvm Boende bjuder på två väl tilltagna sovrum samt två sovrum som är perfekt anpassade för barnrum/arbetsrum. Här bor du med lyxen att inte behöva välja mellan dusch eller badkar, du får både och! Genomgående smakfulla och påkostade materialval.

Kort specifikation:
- Vitpigmenterad enstavsparkett i hela lägenheten
- Målade väggar i ljusgrå nyanser
- Kök från Vedum och arbetsyta i stenkomposit
- Helintegrerade vitvaror från Electrolux
- Dubbla badrum med granitkeramik på golv

Lägenheten ligger perfekt placerad i huset. Från vardagsrummet når du den stora uteplatsen som vetter mot den stängda innergården. Perfekt för barnfamiljer att bara släppa ut barnen. Som en bonus så kommer det finnas en gräsmatta på kortsidan som kommer kännas som en förlängning av sin uteplats och ge ytterligare ytor att nyttja. Två av sovrummen vetter mot den stängda innergården och de andra två mot vägen. Då fastigheten är byggd i souterräng så kommer dessa två sovrum vara belägna vad som motsvarar 1 tr upp.

Fabriksparken är en nybyggt område i hjärtat av Sundbyberg. Här bor du i en levande stadsdel med restauranger, mataffärer och butiker runt knuten samt tillgång till Stockholms bästa stadsdel för kollektivtrafik.

En blivande oas i Sundbybergs citykärna!

För mer info kontakta ansvarig mäklare Markus Carlqvist 0708-949224 alternativt på [email protected]

Visa mer
Slutpris

8 150 000 kr

Ansvarig mäklare
Markus Carlqvist

Markus Carlqvist

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.