Kanalstigen 26A Duvbo
Duvbo

Kanalstigen 26A

Familjevänligt och unikt boende!

Såld

Familjevänligt och unikt boende!

Sällsynt möjlighet att förvärva ett unikt brf-parhus i Duvbo som sällan är till salu! Det är över 8 år sedan ett av dessa parhus var ute på marknaden och endast tre har sålts sedan husen stod klara 1999. Parhuset präglas av ett högt och lugnt läge vid en återvändsgata. Uteplatsen och tomten vetter i söderläge och skyddas av grönska. Perfekt för dig som vill bo med gedigen villakänsla utan att tumma på tryggheten att bo i bostadsrätt. Det tillhörande garaget ligger praktiskt beläget bredvid huset.

Parhuset disponeras i tre våningar med två fullstora badrum, tvättstuga, flera väldisponerade sovrum samt kök och vardagsrum på ett helt våningsplan. Från vardagsrummet når du den stora uteplatsen och tomten i söder. Tomten erbjuder stora lekytor och nås från vardagsrummet, perfekt att bara släppa ut barnen. På vindsplanet finns ett stort rum som passar perfekt som lekrum alternativ ett större sovrum.

Kontakta ansvarig mäklare för mer info.

Visa mer
Slutpris

9 200 000 kr

Ansvarig mäklare
Markus Carlqvist

Markus Carlqvist

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.