Forskargränd 2 Stora Ursvik
Stora Ursvik

Forskargränd 2

Modern, stilren och välplanerad 2:a i lugnt läge!

Kommande

Modern, stilren och välplanerad 2:a i lugnt läge!

Varmt välkommen till Forskargränd 2! En optimalt planerad 2:a med balkong i lummigt läge och öppen planlösning som erbjuder vackert ljusinsläpp.

Nu erbjuds möjligheten att förvärva en fantastiskt lägenhet i HSB Brf Atomen, framställt av Rits Arkitekter med kvalitet och hållbarhet i fokus. Bostaden präglas av mattlackad ekparkett och väggar i vitgrå kulör, inte nog med det har inredning valts ut med omsorg för att skapa hög standard i kombination med komfort. Bostaden ligger längs med Forskargränd, på höjden av Stora Ursvik med vyer över likaväl takåsar som grönska. Det är dags att längta hem!

Området är väldigt lugnt och trevlig, vilket märks när du strosar omkring och ser de vackra byggnaderna tillsammans med lekparker, skolor, grönområden och trevliga restauranger. Stora Ursvik präglas verkligen av sina mysiga kvarter och tveklösa charm. Inom kort framtid står dessutom tvärbana klar vilket kommer innebära en klar fördel för Ursviksborna.

Visa mer

SNABBFAKTA

 • Utgångspris: 2 495 000 kr
 • Boarea: 48 kvm förvaltarens information
 • Antal rum: 2 rum
 • Våning: 3 av 6, hiss finns
 • Avgift: 2 967 kr inkl Värme, VA (el och varmvatten debiteras per förbrukning. En obligatorisk kostnad tillkommer för bredband och telefoni om 188 kr/mån)
 • Förening: HSB Brf Atomen
 • Byggnadsår: 2021
 • Område: Stora Ursvik, Sundbyberg
Utgångspris

2 495 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Olivier Hoho

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Forskargränd 2

 • Balkong i lummigt läge
 • Garage under huset
 • Stilrena samt trendsäkra materialval!
 • Optimal förvaring
 • Belägen på höjden av Stora Ursvik
 • Med närhet till grönska
 • Nyproducerad 2021

Vardagsrum

Vardagsrummet är verkligen en plats att njuta i. Här har du en luftigt känsla vilket bidrar till lättmöblerade ytor med naturlig plats för både soffa, TV och matplats. Vardagsrummet har - precis som i de övriga rummen - mattlackad ekparkett samt målade väggar i vitgrå kulör. Du har dessutom direkt utgång till bostadens balkong från vardagsrummet.

Visa mer

Balkong

Stor balkong om 9,5 kvm i ett lugnt och lummigt läge. Balkong inrymmer alltifrån loungedel till matplats och blomster. Verkligen en plats att må och trivas i där solen kommer in under morgon/ förmiddagen.

Visa mer

Kök

Fullutrustat kök med inbyggd mikro/ ugn, spishäll, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys. Till köket finns gott om förvaring i form av både under- och överskåp i ljusa toner. Vidare ligger en bänkskiva i vitgrå färg samt kakel ovantill i matchande kulör. Köket erbjuder flertalet tillval med bekväma och praktisk lösningar men även detaljer som ger en stilren finish.

Visa mer

Sovrum

Det stora sovrummet erbjuder gott om förvaring samt utrymme för dubbelsäng. Mattlackad ekparkett och målade väggar i vitgrå kulör. I sovrummet finns dessutom direkt anslutning till en mycket uppskattad klädkammare med hyllsystem och naturlig plats för upphängning av diverse klädesplagg.

Visa mer

Badrum

Badrum i toppskick som består av helkaklade väggar samt golv med klinker. Här finns tvättmaskin, torktumlare, WC, handfat med kommod, dusch, skåpinredning, sanitetsutrustning samt duschvägg. Badrummet har även flertalet tillval såsom spotlights i taket och högkvalitativt kakel i modern stil som inger en spa-känsla.

Visa mer

Hall

Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter direkt till höger. Redan vid första steget in möts man av det vackra ljusinsläppet från lägenhetens fönster och den charmiga planlösningen. Här ligger mattlackad ekparkett och målade väggar i vitgrå kulör. Till hallen finns en stor platsbyggd garderob med skjutdörrar och spegelglas vilket ger goda förvaringsmöjligheter.

Visa mer

Bostadsinfo

EXTERIÖR
Välkommen till Brf Atomen från 2021! En ny förening på höjden av Ursvik med bostäder av högsta kvalitet.

FÖRRÅD
Till bostaden följer ett källarförråd om ca 3 kvm.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN:
- Föreningslokal med WC, kan användas som styrelserum
- 1 st miljörum för källsortering
- 2 st personhissar, en respektive trappuppgång
- Barnvagnsrum, cykelrum och rullstollsförråd
- Trivsam innergård mellan föreningens två hus

TV / INTERNET:
Ett mediaskåp för IT och telefoni är placerat i varje lägenhet. Anslutningen är obligatorisk för samtliga lägenheter i bostadsrättsföreningen. Kostnaden ingår inte i månadsavgiften utan debiteras separat per lägenhet. Samtalskostnader för telefoni ingår inte i månadsavgiften utan betalas av bostadsinnehavaren med en separat faktura fån leverantör. Föreningen är ansluten till Sundbybergs stadsnät via fiber. TV och bredband är anknutet till Com Hem.

VARMVATTEN / EL.
Debiteras efter faktisk förbrukning.

PARKERING:
Det finns 35 garageplatser för bil i garaget under huset. Två av dessa platser är handikapplatser, tre platser har elbilsladdning och 11 platser är förberedda för elbilsladdning. Två stycken av garageplatserna är bilpoolsplatser. Boende i Brf Atomen bjuds på medlemskap i bilpoolen under de fem första åren.

Fördelning av garageplatser görs av Corepark enligt turordning.

Kostnad för garageplats är beräknat till 1 200 kr/mån (enligt ekonomisk plan).

Visa mer

Ursvik

Ursvik ligger vid Järvafältet som är en del av Järvakilen, den längsta gröna kilen i Stockholmsområdet. Därför är det inte konstigt att Ursvik kallas för stadens gröna hörn. En av Ursviks alla fördelar är läget. Främst med tanke på närheten till Sundbybergs Centrum och Stockholm men även på grund av placeringen mellan E18 och E4:an. Arlanda når du på ungefär 20 min med bil. Området är under fortsatt expansion men redan idag finns många förskolor och skolor, kommunala såväl som privata. Flera är även planerade. Redan idag finns ett brett utbud av restauranger, caféer och butiker. Kring torget finns även ett bra utbud av kommunal service i form av bibliotek, barnvårdcentral och vårdcentral.

Det finns goda kommunikationer t.ex. buss 504 från Ursvik till T-bana Hallonbergen, Rissne och till Sundbybergs station. På E18-Enköpingsvägen går buss 540 till Bergshamra/Universitetet (T-bana rödlinje) och Ulriksdal (pendeltåg). Buss 157 går till Danderyds sjukhus på ca 15 minuter. Tvärbanan är planerad att i framtiden ha två hållplatser i Ursvik. Från Ursvik är det lätt att ta sig till både shopping och arbetsplatser i Kista, Barkarby, Arlanda och Stockholms innerstad.

Ursviks motionsgård och Igelbäckens naturreservat ger dig stora möjligheter att utöva motionspass sommar- som vintertid. Reservatet skapar goda förutsättningar för naturupplevelser och friluftsliv i storstadens absoluta närhet. Det ska också skydda och bevara Igelbäcken som ett levande vattendrag. Det finns löp- och skidspår, knattespår, grillplatser och en motionsgård. Det finns även en allaktivitetspark med lekplats och fotbollsplaner m.m.

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Olivier Hoho

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
2 967 kr, inkl Värme, VA (el och varmvatten debiteras per förbrukning. En obligatorisk kostnad tillkommer för bredband och telefoni om 188 kr/mån)
Antal rum
2 rum + Kök
Boarea
48 m² förvaltarens information
Våning
3 av 6, hiss finns
Andel i förening
1,27597 %
Andel av årsavgift
1,16443 %

Föreningen

Namn
HSB Brf Atomen
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
64 lägenheter
Äger föreningen marken
Äganderätt
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 691 kr
Pantsättningsavgift
725 kr
Allmänt om föreningen
HSB Brf Atomen består av två huskroppar i suterräng med 64 lägenheter i sex våningar ovan mark med tillhörande innergård placerad mellan husen. Huskropparna ligger längs med Forskargränd och inrymmer bostäder, garage, allmänna utrymmen och teknikutrymmen.
Information om månadsavgiften
Årsavgiften betalas i förskott till föreningen, månadsvis från tillträdesdagen.
Tv och Bredband
Ett mediaskåp för IT och telefoni är placerat i varje lägenhet. Anslutningen är obligatorisk för samtliga lägenheter i bostadsrättsföreningen. Kostnaden ingår inte i månadsavgiften utan debiteras separat per lägenhet. Samtalskostnader för telefoni ingår inte i månadsavgiften utan betalas av bostadsinnehavaren med en separat faktura fån leverantör.

Föreningen är ansluten till Sundbybergs stadsnät via fiber. TV och bredband är anknutet till Com Hem.
Gemensamma utrymmen
Föreningslokal med WC, kan användas som styrelserum
1 st miljörum för källsortering
2 st personhissar, en respektive trappuppgång
Barnvagnsrum, cykelrum och rullstollsförråd
Parkering
Det finns 35 garageplatser för bil i garaget under huset. Två av dessa platser är handikapplatser, tre platser har elbilsladdning och 11 platser är förberedda för elbilsladdning. Två stycken av garageplatserna är bilpoolsplatser. Boende i Brf Atomen bjuds på medlemskap i bilpoolen under de fem första åren.

Fördelning av garageplatser görs av Corepark enligt turordning.

Kostnad för garageplats är beräknat till 768 kr/mån (enligt ekonomisk plan).
FÖRSÄKRING
Bostadstillägg ingår
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Finns inga planerande kommande renoveringar - Nyproduktion (2022-08-04)

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2021
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
FTX
Hiss
Ja

Ekonomi

Utgångspris
2 495 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,241%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
190 kr/år
vatten
150 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
340 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
1 person
Kommentar
Driftkostnaderna baseras på ekonomisk plan.
Energideklaration
Utförd 2021-10-05
Energiklass
C
PRIMÄRENERGITAL
67 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Ursvik ligger vid Järvafältet som är en del av Järvakilen, den längsta gröna kilen i Stockholmsområdet. Därför är det inte konstigt att Ursvik kallas för stadens gröna hörn. En av Ursviks alla fördelar är läget. Främst med tanke på närheten till Sundbybergs Centrum och Stockholm men även på grund av placeringen mellan E18 och E4:an. Arlanda når du på ungefär 20 min med bil. Området är under fortsatt expansion men redan idag finns många förskolor och skolor, kommunala såväl som privata. Flera är även planerade. I takt med expansionen av området planeras även för ett brett utbud av restauranger, caféer och butiker. Kring torget planeras det även att finnas ett bra utbud av kommunal service i form av bibliotek, barnavårdcentral och vårdcentral.

För mycket mer information om området och de kommande planerna, vänligen besök www.ursvik.se

Kommunikation

Idag finns goda kommunikationer som kommer att bli bättre i takt med att området Ursvik byggs ut i sin helhet. Idag går buss 504 från Ursvik till T-bana Hallonbergen, Rissne och till Sundbybergs station. På E18-Enköpingsvägen går buss 540 till Bergshamra/Universitetet (T-bana rödlinje) och Ulriksdal (pendeltåg). Buss 157 går till Danderyds sjukhus på ca 15 minuter. Tvärbanan är planerad att i framtiden ha två hålplatser i Ursvik. Från Ursvik är det lätt att ta sig till både shopping och arbetsplatser i Kista, Barkarby, Arlanda och Stockholms innerstad. För mer info www.sl.se.

Övrigt

Ursviks motionsgård och Igelbäckens naturreservat ger dig stora möjligheter att utöva motionspass sommar- som vintertid. Reservatet skapar goda förutsättningar för naturupplevelser och friluftsliv i storstadens absoluta närhet. Det ska också skydda och bevara Igelbäcken som ett levande vattendrag. Det finns löp- och skidspår, knattespår, grillplatser och en motionsgård. Det finns även en allaktivitetspark med lekplats och fotbollsplaner m.m.

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.