Forskargränd 2 Stora Ursvik
Stora Ursvik

Forskargränd 2

Modern, stilren och välplanerad 2:a i lugnt läge!

Såld

Modern, stilren och välplanerad 2:a i lugnt läge!

Varmt välkommen till Forskargränd 2! En optimalt planerad 2:a med balkong i lummigt läge och öppen planlösning som erbjuder vackert ljusinsläpp.

Nu erbjuds möjligheten att förvärva en fantastiskt lägenhet i HSB Brf Atomen, framställt av Rits Arkitekter med kvalitet och hållbarhet i fokus. Bostaden präglas av mattlackad ekparkett och väggar i vitgrå kulör, inte nog med det har inredning valts ut med omsorg för att skapa hög standard i kombination med komfort. Bostaden ligger längs med Forskargränd, på höjden av Stora Ursvik med vyer över likaväl takåsar som grönska. Det är dags att längta hem!

Området är väldigt lugnt och trevlig, vilket märks när du strosar omkring och ser de vackra byggnaderna tillsammans med lekparker, skolor, grönområden och trevliga restauranger. Stora Ursvik präglas verkligen av sina mysiga kvarter och tveklösa charm. Inom kort framtid står dessutom tvärbana klar vilket kommer innebära en klar fördel för Ursviksborna.

Visa mer
Slutpris

2 300 000 kr

Ansvarig mäklare
Olivier Hoho

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.