Såld lägenhet på Vintergatan 3A i Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Vintergatan 3A

Exklusiv tvåa med balkong i fantastisk förening!

Såld

Exklusiv tvåa med balkong i fantastisk förening!

Varmt välkomna till ett toppmodernt och exklusivt boende i centrala Sundbyberg med en stor balkong, påkostade materialval och en fantastisk planlösning. Här bor ni i en nyproducerad lägenhet med en enastående känsla för detaljer och estetik, genomtänkt planlösning och generös takhöjd.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla tack vare den öppna planlösningen och det fantastiska ljusinsläppet från de stora fönsterpartierna. Här erbjuds nyproduktionens alla bekvämligheter med en genomgående hög standard, vattenburen golvvärme och exklusiva ytskikt med bland annat köksbänk och stänkskydd i grå terrazzo-sten. Bostaden har en fantastisk balkong med utgång från både sovrum och vardagsrum. Balkongen erbjuder även stora möjligheter till diverse möblemang tack vare dess rymliga yta.

Vidare finner du ett toppfräscht och modernt kök i öppen planlösning mot vardagsrum med perfekt utrymme för matplats och goda sällskapsytor, ett rogivande sovrum med anslutning till den rymliga klädkammaren samt ett stilrent badrum utrustat med takdusch, kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt golvvärme.

Allt detta erbjuds i en av Sundbybergs mest eftertraktade föreningar som har det lilla extra. Här erbjuds service såsom takterrass, orangeri, ateljé, festlokal, garage och övernattningslägenhet. Juridisk person kan godkännas i föreningen.

Visa mer
Slutpris

3 630 000 kr

Ansvarig mäklare

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.