Vattugatan 23 Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Vattugatan 23

Nyrenoverad 3:a med p-plats, möjlig uthyrningsdel och sydvästvänd balkong mot lugn innergård!

Såld

Nyrenoverad 3:a med p-plats, möjlig uthyrningsdel och sydvästvänd balkong mot lugn innergård!

Totalrenoverad med hög standard - Uthyrningsdel - Attraktivt läge - Parkeringsplats - 2 badrum - Balkong i sydväst - Gemensam takterrass

Nu erbjuds möjligheten att förvärva en ny och totalrenoverad premiumtrea med den perfekta kombinationen av komfort och kvalitet - dessutom med möjlig uthyrningsdel! Bostaden präglas av vacker parkett och väggar i grå kulör samt genomgående planlösning som skapar ett fint ljusinsläpp. Pratar vi om kvalité uppfyller denna bostad alla kriterier. Materialvalen är påkostade och noga utvalda för en stilren design. Praktisk förvaring finns via lägenhetens platsbyggda garderober men även via fyra lägenhetsförråd. Vidare finns ett modernt och stilfullt kök, två kaklade badrum som erbjuder samtliga bekvämligheter, två trivsamma sovrum samt ett stort vardagsrum med eldstad! Som om inte det vore nog får du här även en rymlig balkong med beundransvärd utsikt över innergården samt många soltimmar tack vare sydvästläge. Föreningen har en gemensam soldränkt takterrass och det finns lediga parkeringsplatser med laddstolpe för endast 350 kr/mån.

Bostadens läge ger ett centralt boende med närhet till trevliga promenadstråk kring bl.a. Lötsjön, Bällstaån och Tornparken. Du har dessutom nära till restauranger, butiker samt all den kommunikation och service Sundbyberg har att erbjuda. Denna lägenhet vill du inte missa!

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Marcus på 070-849 46 50 för mer information eller för en förhandsvisning!

Visa mer
Ansvarig mäklare
Marcus Nilsson

Marcus Nilsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.