Ekovägen 41 Duvbo
Duvbo

Ekovägen 41

Friköpt gavelradhus med fantastisk trädgård!

Såld

Friköpt gavelradhus med fantastisk trädgård!

Högkvalitativt gavelradhus, ägt av en trädgårdsmästare, är nu till försäljning i populära Duvboskogen i anslutning till Duvbo villaområde!

Välplanerat och trivsamt boende om 92 kvm på två plan. Fyra rum varav tre sovrum, två fräscha badrum, modernt kök, balkong samt rymligt vardagsrum. Huset är byggt av Folkhem, som är välkända för sina trähus. Dessa karaktäriseras av sin funktionalitet och snygga design. Här erbjuds fönster från golv till tak samt ljusa och fräscha ytskikt. Huset har två underbara uteplatser. Den bakre, som vetter mot grönska, har en fantastisk trädgård där åtskilliga timmar har lagts för att skapa en blommande oas. Egen garageplats ingår i köpet. Möjlighet till utbyggnad finnes! Perfekt för familjen som ställer krav på kvalitativt boende med lågt underhållsbehov och boendekostnader.

Duvboskogen och Duvbo villaområde erbjuder vackra omgivningar och promenadområden såsom Duvbo kyrka och Lötsjön! Kvarteren är lugna, trygga och har en god grannsammanhållning. I området finns bussar, tunnelbana, affärer, flertalet förskolor och skolor, såsom populära Duvboskolan. Välkomna på visning!

Visa mer
Slutpris

6 030 000 kr

Ansvarig mäklare
Josephine Kvist

Josephine Kvist

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.