Såld lägenhet på Bergsgatan 6 i Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Bergsgatan 6

Rymlig 2,5:a med stor charm i förening med låg belåning!

Såld

Rymlig 2,5:a med stor charm i förening med låg belåning!

På attraktiva Bergsgatan i vacker fastighet finner ni denna rymlig 2,5:a med stor charm! Bostaden präglas av ett vackert furugolv som sträcker sig över hela lägenheten och väggar i sobra kulörer. Det rymliga vardagsrummet erbjuder goda möjligheter för större soffmöblemang. Stilrent kök med praktisk öppning mot vardagsrum. Tilltagna ytor med stort mysigt sovrum och en inre hall perfekt som arbetsrum eller matsalsutrymme. Hejaren 11 är en mycket stabil förening med väl underhållen fastighet. Belåningsgrad på imponerande låga 1100 kr/kvm!

Med bostadens placering ges även möjligheten att bo nära trevliga promenadstråk kring Lötsjön och Råstasjön men även parker i centrala Sundbyberg såsom Tornparken och Marabouparken. Intill denna bostad finner du dessutom samtliga kommunikationer, service och diverse butiker. Vidare erbjuds ett tryggt område att leva och trivas. Det är dags att längta hem!

Visa mer
Slutpris

3 470 000 kr

Ansvarig mäklare

Josephine Kvist

Reg. fastighetsmäklare/ Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.