Såld villa på Falkstigen 6B i Duvbo
Duvbo

Falkstigen 6B

Praktfull villa anno 1910 med pool och garage belägen i pittoreska Duvbo!

Såld

Praktfull villa anno 1910 med pool och garage belägen i pittoreska Duvbo!

Mitt i hjärtat av idylliska Duvbo saluförs nu denna enastående villa. I denna praktfulla villa, Villa Utsikten, om 217 kvm samsas charm från byggår 1910 med smakfulla materialval. Byggnaden är löpande renoverad med ett fokus på detaljer och kvalitét. Huset karaktäriseras av bevarade detaljer, arkitektritade lösningar, infälld pool med ett fantastiskt trädäck runtom, 2 badrum samt hela 5 väldisponerade sovrum. Lägg därtill generösa sällskapsytor, garage med plats för två bilar, två balkonger inbäddade i grönska, bra tvättstuga och en fin eldstad! Lummig och grönskande tomt som erbjuder bra lekytor där ni kan njuta av solens alla timmar. Måste upplevas på plats, välkommen på visning!

Detta hus vill ni inte missa! Kontakta ansvarig mäklare Marcus på 070-849 46 50 för mer information.

Överlåtelsebesiktning samt okulär el och VA besiktning utfördes 2023-05-25 och presenteras på visningarna. Säljarna har även tecknat en Dolda fel försäkring vilket gör detta till ett tryggare köp.

Visa mer
Slutpris

15 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Marcus Nilsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.