Ursviksvägen 116A Lilla Ursvik
Lilla Ursvik

Ursviksvägen 116A

Unikt boende i charmigt villaområde!

Kommande

Unikt boende i charmigt villaområde!

Varmt välkomna till Ursviksvägen 116A! Belägen i Lilla Ursvik med charm från både villaidyll och grönområden samtidigt som du har nära till kommunikationer.

Lägenheten präglas av sobra toner, fönster i två väderstreck samt lättmöblerade ytor. Till vardagsrummet ligger ett stilrent parkettgolv och väggarna är målade. Här ryms enkelt en större säng, soffgrupp samt diverse möblemang. Från vardagsrummet har du fri utsikt mot grönska i ett lugnt trivsamt läge. Kök med bänkskiva i bok samt rostfritt stål. Ovantill finns sitter kakelplattor samt gott om förvaring i form av både under - och överskåp. Tack vare stora fönsterpartier skapas ett fint ljusinsläpp i lägenheten som bidrar till en härlig helhetskänsla. Badrum i gott skick med duschhörna, handfat med tillhörande kommod och spegelskåp samt WC. Egen parkeringsplats precis utanför bostaden för 250 kr/mån! Möjlighet finns att hyra ut parkeringsplatsen.

Detta härliga boende med ett unikt läge i Sundbyberg ger dig det bästa av två världar med närhet till både kommunikationer och stadspuls men även grönskan. Precis utanför bostaden stannar buss 504 som tar dig till tunnelbana samt Sundbybergs station på ca 15 min. Tvärbana, tunnelbana och pendeltåg nås även från Sundbybergs Centrum. I närheten av lägenheten ligger Ursviks motionsområde. Ett naturnära motionsområde med utomhusgym, härliga vandringsstigar och löparslingor. Fantastiskt naturreservat runt knuten. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning.

Visa mer

SNABBFAKTA

 • Boarea: 38 kvm förvaltarens information
 • Antal rum: 1 rum
 • Våning: 2 av 2
 • Avgift: 2 291 kr inkl VA och Värme samt grundutbud TV fria kanaler
 • Förening: Brf Druvan
 • Byggnadsår: 1945
 • Område: Lilla Ursvik, Sundbyberg

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Olivier Hoho

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Ursviksvägen 116A

 • Låg avgift
 • Klädkammare
 • Nära till friluftsområden
 • Parkeringsplats för 250 kr/mån
 • Nära kommunikationer
 • Insynsskyddat vardagsrum

Innergård

Föreningen har en fantastiskt innergård som går att nyttjas av föreningsmedlemmar. Här kan du njuta med ett härligt umgänge i ett grönskade området med solglimten som faller in!

Bostadsinfo

FÖRRÅD
Till bostaden följer nyttjanderätten till två förråd, en om 3m² och den andra om 1m².

GEMENSAMMA UTRYMMEN
- Tvättstuga, belägen i källaren (hus 114). Utrustad med 2 st tvättmaskiner, 1 torktumlare samt ett torkrum och en mangel.
- Gemensam uteplats och innergård.

TV OCH BREDBAND
Via Sundbybergs Stadsnät, för mer info se: http://www.sundbybergsstadsnat.se/index.php

PARKERING
Det finns P-platser med kösystem via föreningen, kostnad 250kr/mån. I dagsläget är samtliga platser uthyrda men det finns inte heller någon kö.

OMRÅDET OCH KOMMUNIKATIONER
Belägen i mycket trivsamt villaområde med goda kommunikationer och grönskande läge. Här har ni nära till naturen och ett stort motionsområde. Med bussen, som stannar strax utanför porten, är du i Sundbyberg på några minuter. Annars finns T-bana i Hallonbergen dit du tar dig till fots på ca 10 minuter. Nära till Stora COOP & även promenadavstånd till WILLYS.

Buss 504 var 15:e minut och går bland annat till Hallonbergen och Sundbybergs centrum.
Pendeltåg till och från Sundbybergs centrum. Buss 540 till universitetet stannar alldeles i närheten.
T-bana finns inom gångavstånd i Hallonbergen ca 10 min.

Ursvik

Ursvik ligger vid Järvafältet som är en del av Järvakilen, den längsta gröna kilen i Stockholmsområdet. Därför är det inte konstigt att Ursvik kallas för stadens gröna hörn. En av Ursviks alla fördelar är läget. Främst med tanke på närheten till Sundbybergs Centrum och Stockholm men även på grund av placeringen mellan E18 och E4:an. Arlanda når du på ungefär 20 min med bil. Området är under fortsatt expansion men redan idag finns många förskolor och skolor, kommunala såväl som privata. Flera är även planerade. Redan idag finns ett brett utbud av restauranger, caféer och butiker.

Det finns goda kommunikationer t.ex. buss 504 från Ursvik till T-bana Hallonbergen, Rissne och till Sundbybergs station. På E18-Enköpingsvägen går buss 540 till Bergshamra/Universitetet (T-bana rödlinje) och Ulriksdal (pendeltåg). Buss 157 går till Danderyds sjukhus på ca 15 minuter. Tvärbanan är planerad att i framtiden ha två hållplatser i Ursvik. Från Ursvik är det lätt att ta sig till både shopping och arbetsplatser i Kista, Barkarby, Arlanda och Stockholms innerstad.

Ursviks motionsgård och Igelbäckens naturreservat ger dig stora möjligheter att utöva motionspass sommar- som vintertid. Reservatet skapar goda förutsättningar för naturupplevelser och friluftsliv i storstadens absoluta närhet. Det ska också skydda och bevara Igelbäcken som ett levande vattendrag. Det finns löp- och skidspår, knattespår, grillplatser och en motionsgård. Det finns även en allaktivitetspark med lekplats och fotbollsplaner m.m.

Visa mer

Vardagsrum

Varmt välkommen in i detta unika boende vid Lilla Ursviks Villaidyll. Här har du ett stort vardagsrum med härligt ljusinsläpp och charmig fönsterbräda i sten. Vardagsrummet har lättmöblerad yta som enkelt rymmer soffa, fåtölj, naturlig plats för TV samt till och med plats för en arbetshörna. Från vardagsrummet finns en härlig utsikt mot grönska helt skyddat från insyn.

Visa mer

Kök

Trivsamt kök utrustad med kombinerad kyl/frys, spis, ugn, fläkt samt diskmaskin. Generösa arbetsytor och rymlig förvaring i vita över- och underskåp. Ovanför arbetsytorna finns vita kakelplattor. Även här ett fint fönsterparti med ljusinsläpp. Här finns även utrymme för matplats som som enkelt ger spelrum för 4 sittplatser.

Visa mer

Badrum

Stambytt badrum från 1998. Badrummet är helkaklat och har sobra och stilrena färgval. Badrummet är utrustat med wc, handfat med tillhörande kommod och spegelskåp ovan samt en rymlig duschhörna.

Visa mer

Hall

Välkomnande hall som öppnar upp mot vardagsrummet. Vitmålade väggar och ett snyggt ljust golv. Här finns direkt anslutning till samtliga förvaringsutrymmen i form av en stor klädkammare, avhängningsyta samt ett genomtänkt utrymme för diverse plagg.

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Olivier Hoho

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
2 291 kr, inkl VA och Värme samt grundutbud TV fria kanaler
Antal rum
1 rum + Kök
Boarea
38 m² förvaltarens information
Våning
2 av 2
Andel i förening
3,29273 %

Föreningen

Namn
Brf Druvan
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
24 lägenheter, 11 lokaler
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Ja det tillåter delat ägande. 10 % till barn.
Överlåtelseavgift
1 691 kr
Pantsättningsavgift
740 kr
Allmänt om föreningen
Brf Druvan i Sundbyberg är en äkta bostadsrättsförening och består av 24 lägenheter och 11 lokaler i 3 hus (112, 114 & 116).

En överlåtelseavgift om 3,5% av gällande basbelopp debiteras köparen. En pantsättningsavgift om 1,5%/pant av gällande basbelopp debiteras pantsättaren.

Delat ägandeskap kan accepteras av styrelsen.

Juridisk person godkänns ej

Föreningen har beslutat om en avgiftshöjning på cirka 10 % ( 2022-10-13)
Tv och Bredband
Ansluten till stadsnätet. Ett basutbud av tv-kanaler ingår i månadsavgiften
Bredband. Leverantör: Sundbybergs Stadsnät. I Sundbybergs Stadsnät finns flera internetleverantörer som tillsammans erbjuder ca 30 olika tjänster för privatpersoner, allt från 1/1 Mbit/s till 100/100 Mbit/s.
Gemensamma utrymmen
Trevlig förening med bl.a. en gemensam grillplats på gården med en gjuten grill.
Modern tvättstuga (i 114)med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och en mangel
Parkering
Föreningen har 22 st egna parkeringsplatser.
P-plats med elstolpe och inbyggd temperaturkontrollerad timer: ca 250:-/månad. Sundbybergs boendeparkering tillhandahålls av Sundbybergs kommun för 600 kr/mån

Finns lediga platser annars brukar man kunna överta ifall säljaren har en parkeringsplats (2022-10-13)
FÖRSÄKRING
Fastigheten är försäkrad hos Länsförsäkringar Stockholm, med tilläggsförsäkring till styrelsemedlemmar.
Övrigt
Avfallssortering
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
GENOMFÖRDA RENOVERINGAR:
1998 - Stambyte, samtliga badrum renoverades.
2003 - Bergvärme installerades.
2004 - Yttre fönster och karmar byttes.
Takbyte
2019-2020 - Fasad o Tak bytt

KOMMANDE RENOVERINGAR
Inga kommande renoveringar planerade

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
1945
Uppvärmning
Bergvärme & olja
Fönster
2-glas isolerglas
VENTILATION
Självdrag
Hiss
Nej

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
31,241%
Pantsatt
Nej

DRIFT

Energideklaration
Utförd 2022-03-27
Energiklass
D
PRIMÄRENERGITAL
108 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Lilla Ursvik är väldigt familjärt med flertalet iordningställda grillplatser, utegym och lekplatser. Man bor precis intill Ursviks motionsområde med löp- och skidspår i olika längder. I närheten finns flera mataffärer såsom Coop, Willys och ICA. För den shoppingsugne är det nära till såväl Kista Galleria, Sundbyberg Centrum, Solna Centrum, Bromma Blocks och Mall of Scandinavia.
Precis intill ligger Stora Ursvik som är Sundbybergs stads enskilt största bostadssatsning, faktiskt en av de största i Stockholms län! Som boende i Ursvik har du närhet till allt! Främst närheten till Sundbybergs C och Stockholm, placeringen mellan E18 och E4:an möjliggör även att man snabbt och enkelt tar sig dit man vill. I takt med att Ursvik växer byggs dessutom de redan goda kommunikationerna ut däribland tvärbanan som ska ansluta till området.

Kommunikation

- 504 Från området till Rissne T-bana eller Hallonbergens T-bana och vidare till Sundbybergs station (T-bana, pendeltåg, tvärbana)
- 540 Från E18 till Bergshamra och Universitetet via Hallonbergen (T-bana) och Ulriksdal (pendeltåg)
- 157 Från E18 till Spånga station (pendeltåg) via Rissne (T-bana) och i andra riktningen mot Danderyds sjukhus.
- 591 Från E18 går nattbuss till Stockholm central (Vasagatan)
I övrigt är det ca. 10-15 minuters promenad till såväl Hallonbergens T-bana.

Övrigt

Ursviks motionsgård och Igelbäckens naturreservat ger dig stora möjligheter att utöva motionspass sommar- som vintertid. Reservatet skapar goda förutsättningar för naturupplevelser och friluftsliv i storstadens absoluta närhet. Det ska också skydda och bevara Igelbäcken som ett levande vattendrag. Det finns löp- och skidspår, knattespår, grillplatser och en motionsgård. Det finns även en allaktivitetspark med lekplats och fotbollsplaner m.m.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.