Bergsgatan 6 Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Bergsgatan 6

Fantastiskt välplanerad 1:a i utmärkt läge med låg avgift & balkong!

Såld

Fantastiskt välplanerad 1:a i utmärkt läge med låg avgift & balkong!

På attraktiva Bergsgatan i vacker fastighet finner ni denna optimalt planerade 1:a. Bostaden präglas av ett vackert furugolv som sträcker sig över hela lägenheten och väggar i sobra kulörer. Det rymliga vardagsrummet erbjuder goda möjligheter för soffa och diverse möblemang samt en naturlig plats för sängen. Stilrent kök med praktisk öppning mot vardagsrum. Från köket nås även bostadens pärla, balkongen! Balkongen ligger i högt & soligt läge med grönskan som granne. Här bor du i en stabil och trevlig förening med låg avgift.

Med bostadens placering ges även möjligheten att bo nära trevliga promenadstråk kring Lötsjön och Råstasjön men även parker i Centrala Sundbyberg såsom Tornparken och Marabouparken. Intill denna bostad finner du dessutom samtliga kommunikationer, service och diverse butiker. Vidare erbjuds ett tryggt område att leva och trivas. Det är dags att längta hem!

Visa mer
Slutpris

2 910 000 kr

Ansvarig mäklare

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.