Vattugatan 23 Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Vattugatan 23

Optimal 3:a med sydvästvänd balkong mot lugn innergård med grönska!

Såld

Optimal 3:a med sydvästvänd balkong mot lugn innergård med grönska!

Varmt välkommen till Vattugatan 23! Ett hem som erbjuder vackra interiörer, praktiska lösningar och en helhetskänsla som skapar rofylldhet!

Nu erbjuds möjligheten att förvärva en fantastisk 3:a med den perfekta kombinationen av komfort och kvalitet. Bostaden präglas av vacker ekparkett och väggar i vit kulör samt fönster i flera väderstreck som skapar ett fint ljusinsläpp. Pratar vi om kvalité uppfyller denna bostad alla kriterier. Dels är materialvalen väl genomtänkta i stilren design, du har även praktisk förvaring via lägenhetens garderober men även via två lägenhetsförråd. Vidare finns ett stort sovrum som inrymmer dubbelsäng och ett badrum som erbjuder samtliga bekvämligheter. Du har dessutom ett praktiskt andra sovrum vilket kan disponeras som antingen kontor, sovrum eller barnrum. Här har du även en rymlig balkong med solen som faller in under större delar av dagen tack vare sydvästläge, från balkongen finns en beundransvärd utsikt över innergården.

Med bostadens placering ges även möjligheten att bo nära trevliga promenadstråk kring Lötsjön och Råstasjön men även parker i Centrala Sundbyberg såsom Tornparken och Marabouparken. Intill denna bostad finner du dessutom samtliga kommunikationer, service och diverse butiker. Vidare erbjuds ett tryggt område att leva och trivas. Det är dags att längta hem!

Visa mer
Slutpris

3 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.