Dukvägen 34 Bromma / Riksby
Bromma / Riksby

Dukvägen 34

Gavellägenhet i stabil förening med balkong i söderläge!

Såld

Gavellägenhet i stabil förening med balkong i söderläge!

ACCEPTERAT PRIS! Annonserat pris accepteras som försäljningsrpris. Kontakta ansvarig mäklare för mer information! Välplanerad 2:a belägen i härligt gavelläge med balkong i bästa söderläge! Bostaden ligger i mitten av området i lugnt och lummigt läge med endast 4 min från tunnelbana. Trivsamt kök i gavelläge med fönster i två väderstreck och plats för matgrupp, helkaklat badrum, välplanerat vardagsrum med direkt access till soldränkt balkong och ett stort och trivsamt sovrum.

Stor och extremt stabil förening med låg avgift, låg belåning och med egen expedition och fräsch tvättstuga. En av Brommas bästa och mest välskötta föreningar. Denna lägenhet vill du inte missa!

Området omges av fina grönområden med närhet till fina promenadstråk och motionsspår vid t.ex. Judarskogens naturreservat och Lillsjön. Centralt läge vid Abrahamsberg och Brommaplan som erbjuder goda kommunikationer och all tänkbar närservice.

Visa mer
Slutpris

2 790 000 kr

Ansvarig mäklare

Marcus Nilsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.